God helg !

Heisen.. En snartur innom forå ønske dere en kjempefin helg :)))). Endelig begynner det å "skjebe seg" i stua og gangen vår. Det er utrolig hvordan et lite prosjekt plutselig vokser og blir til et stort prosjekt med mye arbeid. Heldigvis at jeg har en god hjelper i hus for jeg hadde ikke orket det alene. Det har vært et rot uten like og en dag pappa var innom sa han "dette lignet ikke deg Mona" og det er så sant. Jeg liker å ha det ryddig, ihvertfall der vi oppholder oss mest. Kjelleren er det verre med.... der må det ryddes etterhvert men først må jeg ha en hvile periode for jeg er så sliten . Nok om det...måtte bare få det ut for jeg er så glad det begynner å ordne seg. Bilder kommer etterhvert men jeg orker ikke akkurat nå. Nå er det hytte tur next med min kjære familie. Det blir kos... god helg fine dere og takk for at du tittet innom :) - Mona/VillaTverrteigen --->>> @villatverrteigen 
Spise stue delen i stua i dag...

Kommentarer

Populære innlegg