Makeover i gangen..

Heisan ! Som noen av dere kansje har fått med dere så har vi ( mannen og meg) hatt en makeover i den ene gangen vår. Nå er den ferdig og jeg kan vise dere resultatet. Jeg har "designet" det selv ut i fra ideer som kom over meg. Jeg har tatt meg av malingen og mannen har tapensert. Jeg har ikke tapensert før så den jobben ga jeg bort :))) ( forresten jeg har laget noe som jeg tapenserte og det får du se en annen gang...) Her kommer bilder ..
Lysestaker og lys er i fra Lene Bjerre og kjøpt på min lokale interiør forretning, Fuglehuset interiør. Telysestaken er også derfra og er merket Edelweiss. Vasen er i fra Princess Interiør. Bordet er et gammelt  og det har jeg malt i den metalliske fargen som ble feil, jeg skrev om det i et tidligere innlegg. Malingen er i fra Nordsjø og en kan trykt si at den er spesiell blandet. 
Krakken er et loppis funn i fra Sverige. Den har jeg sprayet i spray lakk fra Quick i fargen "chill".. fargen tas igjen i lys og pute. Puten er i fra Au Maison og er kjøpt på Fuglehuset. Stolen er kjøpt på auksjon og er sin opprinnelige farge. 
Rammene har jeg mikset i forskjellige varianter. Gammelt og nytt. 2 av de er malt i samme farge som bordet og to av de tar igjen fargen fra krakken. Lykten som henger i taket er en gang kjøpt på Princess Interiør, den har jeg malt i samme farge som bordet. Tapeten på veggen falt jeg totalt for. Den er i fra Storeys wall. Den har jeg også brukt på en vegg i stua. Det kommer etterhvert. Da fikk du et innblikk i min "designer" boble. Alt gjort på min måte. Kansje til inspirasjon for noen...Ha en fin kveld! -Mona/VillaTverrteigen --->> @villatverrteigen 

Kommentarer

Populære innlegg