2 dager igjen ✌🏻

Heisan !

Torsdag i dag...dvs i morgen er siste dag for å avgi stemme i Bergene Holm sin #interiørpris konkurranse ! Det skulle vært avslutning på Søndag men ettersom avstemningen startet tidligere av en eller annen grunn så avsluttes den tidligere. Det skal være totalt 1 uke.
Det var morro og lese på Bergene Holm på Facebook i dag at det er ny stemmerekord over antall stemmer som er kommet inn i #interiørprisen , det er jo skikkelig kult ettersom vi også er med ! Det vil vi nok huske i lang tid.

Det har vært en spesiell uke dette men trøkket rundt Bergene Holm konkurransen. Det er mange som tror man stemmer på Facebook men slik er det ALTSÅ IKKE.
Har du IKKE stemt og vil gjøre det så gjør du det her : 👉🏻👉🏻 Bergene Holm Blogg  vi er nr 6 !

Jostein og meg vil gjerne takke alle som har stemt på oss,  vi er takknemlig for at dere tok dere tid til å gjøre det. Sjansen for at vi vinner er jo 1% av 9 % så vi får bare se. Det har uansett vært morro å være finalist og nådd så langt. Det er vi takknemlige for. Vi håper hele huset vårt kan være til inspirasjon for alle som skal pusse opp et eldre hus og som finner bloggen vår i blogglandia.

Mitt motto er : " Våg å tørre " ! Stol på mage følelsen din over en beslutning. Har du fått en idè og den setter seg fast i hodet og du ikke klarer å gi slipp ja da "gønner du på " og gjør det slikt.
Ikke se utfordringer ....se muligheter. Ikke se masse jobb....se resultatene " føre deg" etter jobben, det gir motivasjon.
Jeg leste en kommentar i kommentar feltet på bloggen til Bergene Holm hvor det stod et annet par som burde vinne pga alt arbeidet de hadde gjort med huset, da begynte jeg å le for det er tydelig at det ikke har kommet helt frem hvor mye arbeid vi har hatt i vårt hus i presentasjonen av taket vårt i stuen. Alle som har fulgt bloggen vet at taket i stuen vår er jo bare en brøkdel av hele prosjektet vårt. Vi pusset opp "stand by" i 11 hele måneder før vi flyttet inn...vi holder ennå på !
Nå er gulvet fløte i det ene entre området og Jostein skal snart begynne med ny trapp. Vi driver og henter inn noe material priser for som folk flest er vi opptatt av å spare penger, å renovere hus er mye utgifter og det er viktig å ha kontroll på økonomien og prøve å holde seg til budsjetter en har satt opp på forhånd. Man ønsker jeg å ha pålegg til maten etter renovering /bygging også... eller hva ?

Som med alt annet vi har pusset opp i huset så viste jeg allerede på forhånd hvordan det ville se ut ferdig. Gangene vi lager nå er like dann. Før vi startet var gangen planlagt til nesten minste detalj. PÅ den måten kommer man også ganske bra ut av det når det kommer til budsjett, man har regnet på det på forhånd. Små justeringer dukker selvfølgelig mange ganger opp i en slik prosess for det er mange utfordringer i et gammelt hus...det er ingenting som er rett hverken av vegger eller gulv 😁 Du verden sier jeg bare, det er mange skjeve løsninger her i hus pga skjeve utgangspunkt. Vegger er rettet opp men man ser det igjen på listverk enkelte steder. Det har sin sjarm da og forteller husets historie.

Nå er det Jostein som har holdt på mye i gangen for jeg har vært litt opptatt med Forever jobben men nå må jeg bli med for det er en del som skal males.
Det er helt fantastisk når vi får fjernet all gammel synlig dritt som vi har hatt fremme på vegger og gulv og det blir mindre trekkfullt ikke minst.

Vel...sånn går no dagan ! Still going strong men vi har mer tid til både og gå turer, være sosial og ikke minst å ta vare på hverandre.
Å ta vare på hverandre/familie og ikke minst SEG SELV er utrolig viktig. Det har det siste året bare blitt mer tydelig for meg ihvertfall hvor viktig det er å ta vare på seg selv og gjøre dagen sin god. Man vet aldri hva morgendagen bringer og det er mye trist rundt enn med sykdom osv.

Jeg ønsker å avslutte dette innlegget med et budskap i fra meg til DEG  og det er :

" Ta vare på deg selv og lev livet ditt som om vær dag var den siste, be happy. Vær takknemlig for at du har en seng og sove i og noen vegger å bo bak....det finnes alltid noen som har det mye verre. Vi er kjempetakknemlig for å kunne bo slik vi gjør "

                " FOREVER SMILE "


Ha en fin dag og nok en gang: Tusen takk for din stemme ❤️

- Mona / @behindabluedoor

Kommentarer

Populære innlegg