Tusen takk !

Hei :)

Plutselig gikk det opp for meg at tiden har gått utrolig fort og jeg har ikke laget blogg innlegg etter Bergene Holm konkurransen.
De aller fleste vet jo hvordan det gikk siden veldig mange følger Behind A Blue Door på Facebook !

For de av dere som ikke har fått det med seg så fikk vi en respektabel 2 plass. Med bare 22 stemmer bak 1 plass så var det så nærme så nærme !
Vi går med hevet hodet etter å ha blitt publikums favoritter ! Når fagjuryen delte ut sine 100 stemmer ( forhånds stemt ) så ble det knappe 22 stemmer for lite til oss. Stemmene som ble registrert etter Fredagen ( 17 mars ) ble ikke telt med.
Juryen sin favoritt som vant hadde brukt tre varer på en veldig bra måte, det er det ingen tvil om ! Min favoritt blant finalistene var Jan Olav Rysstad og Bjørg Åkre : Finalist nr 4 ! Gjennomført og stilig bruk av trevarer.

Vil du se resultatene kan du trykke på linken ---->>>>> Vinner av interiørprisen !

Vi takker alle som stemte på oss og heiet oss fremover.  Det var utrolig morro å være med å vi oppfordrer folk til å hive seg på om dere pusser opp og har tre i fokus !
Søknadsfrist er 1 Desember 2017 ! Mulig vi sender inn en søknad i år også siden vi skal gjøre noe litt annerledes i gangen vi holder på med nå.

Det er lite nye bilder om dagen. Jeg har bare mobilen og ta bilder med og de blir ikke så gode, jeg er ganske så nøden når det kommer til bilder og publiserer ikke hva som helst av kvalitet ! Nytt kamera koster litt så det har ikke stått på prioriteringslisten listen. Det er mye utgifter når en pusser opp gammelt hus. I første omgang er det en rimelig sykkel til oss vær som skal prioiteres  så vi kan ta oss rundt på en lett måte når vi bor så sentralt. Det er en ting vi skal unne oss 😊
Alt koster penger og vi er ikke typen personer som bare går og kjøper når man ønsker seg noe nytt, man må av og til vente litt for å få det man ønsker seg.

Nå er det en god uke til påske ferien ! Da skal vi opp på hytta og kose oss i mange dager. Jeg håper på sol og kansje få litt roser i kinnene, det hadde vært deilig.

Enn så lenge....Nyt helgen dere 🌹


- Mona ❤︎ 🐥
Kommentarer

Populære innlegg