Kjøkken ble soverom 😁

Hei og hå !

Det er VÅÅÅÅÅÅÅÅR 🌱 Ihvertfall første dagen av den, det er jo bare fantastisk og når den attpåtil starter med solgløtt så blir man happy. Snart kan ovnen skrus av på soverommet og vinduet åpnes, det er fortsatt litt kaldt i huset vårt ettersom inngangs partiene ikke er ferdig og jeg liker ikke kalde soverom.  Det trekker litt rundt omkring i 1 etage og det merkes på strøm regningene, de har aldri før vært så høye.
Jeg er glad det går den rette veien, og lysere kvelder.
I år skal vi rett og slett nyte påsken, vi satser på hytte tur og at vi kan sitte ute og nye sol for det ble det lite av i fjor. Påske solen er fantastisk, man kjenner da hvordan solstrålene har begynt å varme, smaken av appelsinen og grilling av pølser på bål for ikke å snakke om bål lukten.....jeg GLEDER meg og så holdt jeg på og glemme "trynet" fult av solkrem 😎 Det blir nice, godt å ha det å se frem til  👍🏻

Tiden flyr liksom avsted og det har vært så mye på gang på mange områder.

Jeg har demoer på Aloe Vera produkter ut Mars/ April om du ønsker å prøve noen produkter hjemme i din egen stue, jeg har mye spennende. Jeg kommer gjerne på besøk til deg og evnt noen venner. Bare ta kontakt for avtale !

Og bare til orientering så er det noen som kvier seg for å ha meg på besøk bare for at jeg opptatt av interiør 😂😂 TRO MEG : Jeg bryr meg ikke det grann om hvordan folk har det hos seg selv, mitt motto er : Ha det slik hos deg selv at du trives der sammen med din familie. Det er det som betyr noe ! Jeg er bare glad for å gjøre det jeg liker nå: presentere og snakke om de fantastiske Aloe Vera produktene vi er så heldige å kunne bruke i hverdagen ! Interiør er som sagt foreløpig min hobby. "

Tilbake til soverommet:
Rommet hvor vi valgte å lage vårt soverom var tidligere kjøkken i en leilighet i 1 etage.
Rommet ble tømt og skrellet og bygget opp på nytt. Jostein rettet bare gulvet og la nytt gulv på toppen. Her valgte vi å kjøre gulv bord som jeg malte i Nordsjø Diamond Floor gulvmaling. Hvit fargen er det samme som går igjen på alt hvitt, Klassisk hvit.

På veggene har vi smartpanel i fargen Dempet Blå ( fargen kan avike litt på bildene ettersom mitt system kamera gikk til "pieces" og jeg må nå bruke mobilen til bilder ) ! I taket er det brukt smartpanel bord og på senge gavlen er det brukt smartpanel plater i klassisk hvit.
Jeg ønsket å ha en plassbygd senge gavl og i den ønsket jeg å ha hyller innfelt. Det sko være plass til bøker nederst og feks. klokke oppe.
Jeg ville ha lamper hengende i fra taket som vi kunne skru av på en bryter på sengegavlen, litt sånn hotell "feeling" ! Jeg satte Jostein på oppgaven og han løste som vanlig den glimrende og kona ble fornøyd 😁 og han også...selvfølgelig !

Garderobe løsningen laget vi en egen krok. Garderoben er i fra Ikea. Den er plassbygget slik at det gikk opp med IKEA`s mål på innredningen. Som avslutning på vær ende ønsket jeg å ha hyller så ikke det ble noe som ikke ble utnyttet max. I hyllene kan vi sko, esker, hatter osv !
Døren som er på soverommet en en av de som vi avlutet på søyland. Noen av dere husker kansje det innlegget :)
En kul detalj med den døren !

Soverommet før :Etter:
Dører må justeres..." WE KNOW " 😂 Legg merke til hvor skjevt det er over listen mot garderoben, gammel sjarm !


Soverom Check ✔️

Soverom nr 2 kommer en annen gang på bloggen.

Nå nærmer deg seg stemme tid på Bergene Holm sin blogg. Vi håper på DIN stemme i uke 11/ 13-19 Mars. Jeg minner deg på det etterhvert. 
Vil du se finalistene kan du trykke på linken : Finalister Interiørprisen 2016 !
Det hadde vært stas å gå helt til topps 😊

Ha en fin uke dere....   🌱 VÅR 🌱
Klem fra meg, Mona ❤︎
Kommentarer

Populære innlegg