Back again ;)

Vel overstått påske =)De fleste av dere regner jeg med at har kommet seg godt igjennom påsken uten brukne ben og armer. Det har i hvert fall vi i denne familien. Etter værkartet og dømme på tv2 har største delen av Norges land hatt mer eller mindre dårlig vær. Det er jo litt trist etter en så lang vinter å ikke kunne sitte ute å slikke sol , suge til seg c vitamin og kanskje få en liten aning av farge i ansiktet men nå er påsken over og det er bare å tenke positivt framover ...for våren…ja den kommer nok!!!

Vi har vært fra Tirsdag til Søndag på hytta til mine foreldre, (uten dem da) og har vært inne alle dager bortsett fra en, Lørdagen. Ungene har sett mye på film men tross alt så var de gode å holde ut og ingen av oss ble spesielt gretne, noe som fort kan forekomme blant de fleste familier under slike forhold.

Vi hadde med oss begge to kattene våre på lasset for de kunne jo ikke være hjemme i så mange dager alene. Det er jo et styr og et kapittel for seg selv bare det.

Skal gjøre historien kort: To katter gående fritt rundt i bilen på en kjøretur som tar en god time. Den ene har klaustrofobi og den andre blir bilsyk…og to gutter og meg da som prøver å holde styr på de…

Det gikk heldigvis greit til vi var nesten fremme, da hang den ene katten liksom over “hattehyllen” og pustet og peste…tydelig en anelse bilsyk. Og vips så spydde den nedover seteryggen der sønnen min satt. Heldigvis det var tørr oppkast og vi fikk stoppet opp og tørket det bort. Vi følte oss vel egentlig litt dårlige alle sammen etter dette, ungene så litt bleke ut der de satt og var sjeleglade turen snart var over. Det greie med disse kattene er at de tilpasser seg fort og slo seg fort til ro på hytta.

De fanget mus til den store gullmedaljen, nermere bestemt 7 stk på disse dagene. Og gjett om de var krye over fangsten, de hoppet og danset på verandaen med dette lille byttet sitt i munnen, overivrige etter å vise resten av familien at de faktisk duger til musejakt =)Lørdagen var den eneste dagen med påskesol…

Da bar det ut i “fluktstolene” og slikke påskesolen, det ble grilling av pølser på bål…

Lukten av ekte bål er jo bare herlig, det minner virkelig om vår!

Gutta våre fanget seg ei bitte lita teeny weeny mus som de hadde i en balje og foret med pølsebrød,
og musen.. ja den spiste =)

Det var skikkelig koselig og de ville nok aller helst hatt den med seg hjem men ho mor/stemor mente nok at det sikkert ikke var noen god idè.


De pleiet den en stund akkurat lenge nok til å bli glad i den for når de sko slippe den løs ja da gikk de ganske langt fra hytta og plasserte lille teene weeny i skogen. Sikkert så ikke våre to kjære husdyr skulle få tak i den og spise den =))))


Vi hadde en kjempekoselig dag ute og var takknemlige for at vi i hvert fall fikk oppleve en slik dag i løpet av påsken.

Søndagen bar det jo hjem igjen til DEN STORE KLESVASKEN, for klesvask blir det jammen etter noen dager på tur. Gutta våre dro til sine andre halvparter og vi har en uke alene igjen.

I dag har vi vært og malt første strøk på det ene gutterommet i kjelleren. Det var grønt og skal nå bli lyst, for ellers ville ikke eldstemann ha det rommet,…. lyst skal bli =))))))Villa Tverrteigen prosjektet skal i gang igjen for fullt og nå er det starten på reisverket….

Gleder meg =)Håper at akkurat du som titter innom har hatt en kjempeflott påske og har du lyst å dele litt av den med meg så legg gjerne igjen en kommentar, blir kjempeglad for det!

Ha en super fin kveld og morgendag ;o)

                                                                           Klem fra

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg