Helg og Give Away ;)

Nok en helg er over oss og det er en helg fylt med VÅR....
Gradestokken passerte 18 v-a-r-m-e-g-r-a-d-e-r....ja tenk det er så god temp og det på ettermiddagen.
Det skyldes nok solen som har vært her i dag. Vi har virkelig hatt en strålende flott dag, "rånerene" er i full gang med høy musikk og nedsveiva vinuder. Småbarnsmødre er ute og triller overalt og Politiet ja de har selvfølgelig "vår" kontroll. Nå i ettermiddag hadde de ikke mindre en to kontroller i vår lille by...De trenger nok litt påfyll i kassen sin..!

I går var vi i Stavanger. Det var en hektisk men effektiv dag.
Vi kjøpte kjøkken på Ikea, Ektorpene fra Ikea er i boks, På Living kjøpte vi spisebord og stoler,
på Megaflis handlet vi fliser til kjøkkenet og som avrunding på dagen/ettermiddagen hentet vi Støvsugeren som jeg vant hos Prinsesse Elin =))) For en shopping dag og så godt det føles for alt som er ordnet.

I morgen skal vi på en liten auksjon i et hus i nørheten av vårt nye hjem, kansje finner vi noen kupp...
Jeg skal i tillegg være på Villa Tverrteigen og rydde litt på utsiden, det blir jo litt rot når en holder på =)

Telleren min har passert 5000 besøkende og som jeg lovet så feier jeg med en lite give away.
Tusen takk til alle dere som titter innom meg og ikke minst for kommentarer.
Jeg setter veldig pris på vær og en av dere.
Dette er min første give away og reglene er som hos de fleste.
1 lodd for kommentar, 2 lodd vist du legger deg til som følger og 3 lodd vist du linker til innlegget på din side =)
Skriv hvor mange lodd du tar så blir det litt enklere for meg når jeg skal trekke.
Trekning blir 1.mai...
Heng deg på ;)))
(premien er bildet som vises her og to tags med nydelige jenter på...)
Lykke Til!


Ha en strålende flott helg, vi Blogges ;)

Klem fra
Mona/Villa Tverrteigen.....

Populære innlegg