Denne gangen rakk jeg Annas Rom :)))))

Hei..
Nok en ny Mandag er over oss og her skinner solen og været er nydelig.
Jeg har hatt en flott helg sammen med min familie.
Lørdagen var vi på tur til Kristiansand og Søgne.
Vi hadde et ærend på Session i kristiansand hvor  gutta våre sko få hjelmer til å bruke når de "skater",
for Skating er tingen her hos oss. Det er ikke like enkelt å få de til å bruke beskyttelse når de bedriver denne sporten for det er liksom "flaut"...! Vi må gang på gang fortelle hvorfor man bruker beskyttelse og for å prøve å få de til å forstå men det er ikke alltid like enkelt. Det ordner seg nok :)

Det yret av folk rundt i Kristainsands gater til tross for at det blåste kraftig og var skikkelig surt.
Vi tok oss en tur innom Mcdonalds og hadde oss en matbit og jeg tror aldri jeg har vært inne på en Mac hvor det ikke har vært mye folk.
Mens vi spiste og pratet kom vi fram til at Macdonalds må være et av de "minst renslige" spiseplasser som finnes. Det er alltid rotete og grapsete på gulvene.... Det kan godt hende at det bare vi som har den oppfatningen eller hva mener du???
Etter matbiten ruslet vi tilbake til bilen og selv om en "bare" skal et par ting så går klokken og den nærmet seg halv tre og jeg ble bekymret for at vi ikke sko rekke Anna`s rom. Men det gjorde vi, vi var utenfor 14:40 og de stengte 15:00.
Anna`s Rom var en flott liten koselig butikk, akkurat som jeg liker. En kan si hva en vil men min oppfatning er at det er en helt spesiell atmosfære i denne type butikk. En merker det med en gang en kommer inn døra...
Det er lyst og innbydene og det bugner av lekkert interiør, og duften....ja den er bare helt nydelig.
En får ikke samme inntrykk når en kommer inn i en vanlig interiørbutikk. En vanlig interiørbutikk er mer steril og mangler den sjarmerende koselige stemningen!Jeg fikk ikke tatt så mye bilder ettersom det ikke var lenge til stengetid,
jeg måtte jo tross alt shoppe litt :)Det var virkelig mye flott og jeg anbefaler deg å besøke denne vist du har mulighet.
Damen som jobbet der var kjeeeempekoselig og virkelig kundevennlig,
man følte seg veldig velkommen.
Når man forlater en butikk med inntrykket av at man er Velkommen ja da får man
lyst å vende tilbake =))Jeg handlet meg en flaske Durance tøymykner med den herlige duften av Lavendel,
det nye bladet til Jeanne D Arc Living,
noen søte små zinkbokstaver A-B-C og to par strømper fra Container.
Jeg gikk ut med et smil om munnen :))))Her tar jeg med glede turen igjen...

Etterpå bar det i selskap hos svoger og svigerinne
med deilig pizza og gode kaker!
En vellykket lørdag med gode minner :)

Søndagen tilbrakte vi hjemme og pakket litt, gardiner ble tatt ned og vasket. Stuen vår nå er ganske stusselig og minner lite om et koselig hjem. Men man må regne med å bo litt sånn på "halv åtte" når det nermer seg flytting. Vi håper vi skal ha flyttet ut til midten av mai så får vi se hvordan det går.

En ting som er sikkert:

Jeg gleder meg til å begynne å bygge opp igjen et hjem i stedet for å bare pakke og pakke!!!

Nå må jeg til med dagens sysler!

Ha en strålende flott Mandag.


Klem fra

Kommentarer

Populære innlegg