Forandring Fryder…På Landet, Del 1 “Finstue”….

Forandring fryder sett fra “mine øyne” og med mitt kamera. Et sted jeg forelsket meg i umiddelbart.  Sjarmerende gammelt hus med lav tak høyde og hvor du må bøye deg for ikke å stange hodet i tak bjelkene… Ikke noe problem for lille meg men for den litt høyere utgaven så kan det faktisk bli en kul eller to i pannen dersom du glemmer å “dukke”…
Et hus med sjel….Jeg ser heller ikke bort i fra at det faktisk kan bo en gammel sjel eler to i veggene…Man vet jo aldri!
Huset eies av to flotte damer med sansen for Interiør og det lille ekstra. Damene drev for noen år tilbake en gave butikk med samme navn. Nå ville de få liv i navnet igjen og dermed ble navnet på huset..Forandring fryder På landet!  Landlig idyll!
Huset er innredet med de flotteste detaljer og virkelig gjennomført. Helt etter min smak. Store deler av interiøret er til salgs, så lenge det har en prislapp på så kan du kjøpe det! Har det ikke prislapp så må du nok diskuterer med eierne om det lar seg kjøpe.
Velkommen inn i første del av huset…..Finstuen! (Jeg tok så mye bilder at jeg deler opp innleggene så får du se litt etter litt…)
Stig inn men TØRK av deg på beina…

August 2011 188August 2011 184
August 2011 186
August 2011 128
August 2011 126
August 2011 127
August 2011 185
August 2011 187

Vakkert ikke sant???? Tenk å hatt en slik hytte og dratt til i helgene, det hadde ikke jeg sagt nei takk til! Det er jo et lite hus men skal nok brukes til hytte på sikt etter som jeg har forstått!  De har til nå hatt åpnet Lørdag og Søndag  ettersom dette er på et “hobby nivå”.
I September var det enda litt usikkert hvor mye de sko ha åpent men de legger ut all info på facebook siden deres Forandring Fryder Ta en titt!

Nå var det nok for denne gangen…mer kommer så ta turen innom igjenRødt hjerte
Formen min er heldigvis mye bedre i dag….bank i bordet!
Ønsker dere alle som titter innom en TOPPERS dag…

896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Kommentarer

 1. Mye fint, gleder meg til å se fortsettelsen også :)

  SvarSlett
 2. Wow,Wow..sååå nydelig ! Jeg kunne hatt alt i dette rom:))
  Nydelige bilder du viser!
  Ser du har vært på fisketur..Gratulerer med fangsten:) Den ørreten vi har i vannet ved hytta vår er smart:) så vi satte ut garn for å lure den hihi - ble bare to stk :))
  Badet deres har jeg forelsket meg helt i !!
  Det er absoludt det flotteste jeg noen gang har sett.
  Gleder meg til flere bilder fra " forandring fryder..på landet "
  Ønsker deg en flott dag Mona !
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder:)
  Herlige detaljer, fulle av inspirasjon:)
  Takk!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig! Så flink du er til å ta bilder. De var helt herlige!

  SvarSlett
 5. Kjære Mona, tusen takk for så mange fine bilder som du har lagt ut på din blogg fra vårt lille hus på Gyland Gård. Som jeg allerede sa til deg da jeg traff deg, du er kjempe flink!! Det har blitt veldig fint på badet hos deg:)
  Hilsen, Mirjan

  SvarSlett
 6. For et koselig og artig sted! Her rekker man t.o.m. å SE inventaret, i motsetning til mange butikker hvor det er så fullt at man ikke ser noen ting :)
  Det er jo kjempelekre bilder fra badet ditt nedenunder også! Synes skapene er helt topp jeg. Hvorfor skal alt være så himla dyrt? Det er ikke prisen som avgjør, men hvordan det brukes og styles, og der er jo du ekspert! ;-)

  SvarSlett
 7. Herlig lekkert!!!

  Du tar jo bare nydelige bilder Mona ;))

  Stor klem fra meg <3

  SvarSlett
 8. For et deilig sommerhus og så
  utrolig flink dame som har inn-
  redet dette (eller kanskje er det
  en mann)? Gleder med stort til
  flere bilder.
  Ha en fin dag.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 9. Hei snuppelupp ! ♥

  Var innom her i går og beundret de vakre bildene dine, du er en dyktig fotograf vennen. :) Og her var det mange herligheter jeg gjerne skulle tatt med meg hjem, hihi... Skulle gjerne hatt klaffebordet, stigen og mye annet. ;) Gleder meg masse til flere bilder. :)

  Her blir det sofakos og tv titting i kveld, det skal bli godt. ♥ Kose deg i kveld du også Mona, og håper formen din er fin. ♥

  Stor go'klem fra Anette

  SvarSlett
 10. Her så det utrolig koselig ut da. Og bildene dine er lekre:)
  Håper du får en fin helg Mona.
  Klem Elin!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg