Forandring Fryder…På Landet, Del 1 “Finstue”….

Forandring fryder sett fra “mine øyne” og med mitt kamera. Et sted jeg forelsket meg i umiddelbart.  Sjarmerende gammelt hus med lav tak høyde og hvor du må bøye deg for ikke å stange hodet i tak bjelkene… Ikke noe problem for lille meg men for den litt høyere utgaven så kan det faktisk bli en kul eller to i pannen dersom du glemmer å “dukke”…
Et hus med sjel….Jeg ser heller ikke bort i fra at det faktisk kan bo en gammel sjel eler to i veggene…Man vet jo aldri!
Huset eies av to flotte damer med sansen for Interiør og det lille ekstra. Damene drev for noen år tilbake en gave butikk med samme navn. Nå ville de få liv i navnet igjen og dermed ble navnet på huset..Forandring fryder På landet!  Landlig idyll!
Huset er innredet med de flotteste detaljer og virkelig gjennomført. Helt etter min smak. Store deler av interiøret er til salgs, så lenge det har en prislapp på så kan du kjøpe det! Har det ikke prislapp så må du nok diskuterer med eierne om det lar seg kjøpe.
Velkommen inn i første del av huset…..Finstuen! (Jeg tok så mye bilder at jeg deler opp innleggene så får du se litt etter litt…)
Stig inn men TØRK av deg på beina…

August 2011 188August 2011 184
August 2011 186
August 2011 128
August 2011 126
August 2011 127
August 2011 185
August 2011 187

Vakkert ikke sant???? Tenk å hatt en slik hytte og dratt til i helgene, det hadde ikke jeg sagt nei takk til! Det er jo et lite hus men skal nok brukes til hytte på sikt etter som jeg har forstått!  De har til nå hatt åpnet Lørdag og Søndag  ettersom dette er på et “hobby nivå”.
I September var det enda litt usikkert hvor mye de sko ha åpent men de legger ut all info på facebook siden deres Forandring Fryder Ta en titt!

Nå var det nok for denne gangen…mer kommer så ta turen innom igjenRødt hjerte
Formen min er heldigvis mye bedre i dag….bank i bordet!
Ønsker dere alle som titter innom en TOPPERS dag…

896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Populære innlegg