Ikke få sjokk :))))

Mandag igjen...herrefred! Har ikke blogget på en uke..Tydelig at sommer fornemmelsen ikke var helt på hell allikavel. Dagene i forrige uke ble liksom bare borte... huset ble "shina" litt og det føles lettere nå som alle støv klumper ikke ligger å flyter :)))I fjor kjøpte jeg et sett med ekstra hvite trekk til de to 2 seterene i ektorp fra Ikea. Vi bruker ikke disse sofaene så mye så de blir ikke så fort skitne. Vi sitter stort sett i kosekroken. Jeg synes det ble for gale at de helt nye trekkene bare sko bli liggende og valgte å benytte meg av den unike retur retten til Ikea. Det må jeg bare si "HURRA" for Ikea...etter å hatt liggende disse trekkene i over et år fikk jeg byttet de inn uten at de nølte en gang og fikk penger tilbake. Det kaller jeg service. Men da må jeg gjøre oppmerksom på at at trekkene lå i orginal emballeasje og var helt uten skader...Akkurat som da de ble kjøpt.Inn på Ikea gikk turen etter at pengene var i lommeboka og et nytt trekk ble handlet inn. Vi valgte og kjøpe et nytt trekk til "kosekroken" siden den brukes mye.
Så ikke få "sjokk" når jeg sier at vi kjøpte et "GRÅTT" trekk til bue sofaen.
Den gråe fargen på Ektorp trekkene er meget fin. Det ble en fin kontrast til alt det lyse i vårt hjem...
Så da gikk vi fra hvit sofa til grå sofa i den delen av stua.

Det er jo ikke helt uten grunn at vi valgte en litt mørkere farge heller da...
Med hvit sofa så blir det mye vasking for å klare å holde den ren, 
den gråe tåler litt mer og da sier det seg jo selv.
Det hvite trekket er vasket og skal pakkes ned og ligger dermed klart til bruk igjen.
Men nå er det snart høst og da gjør det seg med litt farger:))


Jeg føler allerede at det er litt høst preg i stuen vår nå men det merkes jo at det går veldig fort den veien.
I går kveld litt over kl tjue var lamper tent i stuen og vi brant mange sterain lys.
Det var overskyet og mørkt i været.
Vi gikk plutselig fra lyse kvelder og over til at det er mørkt når vi legger oss.
Ja..ja...slik går no dagan:)))


Ny uke og nye muligheter, det er skolestart på Onsdag.
Det blir deilig å få ungene inn i hverdagen igjen. Lekser, fotball, skating, sykling og ja you name it!!!
Ferie er bra men hverdagen best:)

*****

Nei nå må jeg komme meg i gang med bitte litt...
Etter en bedagelig og rolig helg kjenner jeg ta det er litt energi til overs
og den må brukes fornuftig :)))Min kjære gode Pc er på hell som jeg har skrevet noen ganger før,
den er ca 4 år gammel og har nok gjort sitt.
Har problemer med å legge å få lagt inn bilder pga minnet på hard disken
og slik kan ikke jeg ha det. Det går bare ikke!
Må få orden på dette:)))

Telleren min har passert 90.000 besøkende.
Tusen takk til alle dere som titter innom meg,
kjempekoselig at dere finner veien hit:))

Nå må dere alle ha en kjempeflott ny uke
og nyte siste rest av "sommer" for vi er tross alt halveis i denne mnd!!!

Heidå...


Populære innlegg