Forandring Fryder..På landet.. Del 2..

Jeg fortsetter der jeg slutter i forrige innlegg. Huset som jeg falt pladask for og som etter min mening kunne vært kåret til Norges Vakreste  “Lille” hjem…   Til orientering må jeg gjøre oppmerksom på at dette IKKE er MITT HJEM !!!! Dette er et gammelt hus/butikk som eies og drives av damene bak Tittelen,  Forandring Fryder-På Landet... ( Mirjan Meijer og Siri Carlsen Aase…)  To Interiør glade flotte damer!

Litt gratis reklame er de vel unt og det gleder mye meg å kunne reklamere litt for ildsjeler som starter opp noe for seg selv. Jeg synes det står stor respekt av alle de som starter opp noe for seg selv i dagens tøffe tider, det er jo bein hard konkurranse. 
(Ettersom bildene er mine private har jeg valgt å merke de ekstra med et ønske om at de ikke kopieres uten tillatelse.)

Etter Finstuen i huset beveger vi oss inn i et bitte lite rom som nesten ikke har plass til mer enn en seng og et natt bord. Her er plassen utnyttet med unike detaljer….
August 2011 135
August 2011 133
August 2011 137
August 2011 138
August 2011 132
August 2011 142

Bærre Såååååå lækkert…
Når jeg holder på med bildene nå og innleggene så ser jeg selv mye som jeg ikke la merke til når jeg var der oppe.  Jeg var nok litt “lamslått” av alt det vakre så det ble litt for mye inntrykk, for ikke å sankke om bilder!!!!!

I neste del er det huset`s kjøkken vi kommer inn i….
Minner om facebook siden deres: Forandring Fryder
Enn så lenge, nyt dagene og kveldene før mørket faller på for fullt.
896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Kommentarer

 1. Ååå. det var vakkert:)

  SvarSlett
 2. Det er hårdt at starte en butik - og holde gang i den. Men med så flot en butik, må det være let at få kunder.
  Flotte billeder

  Hav en dejlig høst dag

  SvarSlett
 3. Aloha

  You have a beautiful blog with so many heavenly photos, I would like to thank you for this gift that you make me every day. I hope it is ok for you I saw you link on my favorites list on my blog.

  I am sending you all love greetings
  from Switzerland

  Mahalo

  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Tak for din hilsen til min søn. Han skal starte på kørekort i oktober, og jeg ved godt, hvilken bil han skal låne, når kørekortet er i hus !!!

  Hav en dejlig helg

  SvarSlett
 5. Virkelig flott.

  Er bare kjapt innom for å si at jeg er i live. Har kost meg ute mens sommeren fortsatt er her, så nå blir det mer blogging. Det er slutt på finværet.

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg berta. :o)

  Ja dette er bare gør lekkert. :o))) Men du er ikke mye på nett om dagen eller? hehe Prøver å se etter deg på FB se, men ingen der. hihi Jaja, du får huke tak i meg når du ser jeg er på. :o)

  Ha en super helg vennen.


  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder du viser, ser ut som ett fantastisk hus. Kanskje jeg må legge inn ett besøk neste gang vi er på hytta? Er iallefall veldig fristende etter å ha sett alle de flotte bildene derfra.
  Nyyyydelige skap du har fått deg på badet, slik ett kunne jeg meget gjerne hatt i stua mi;-)Og badet ble jo helt fantastisk nydelig. Det må være herlig med ett nytt bad, det er etterlengtet her i huset også. Tror nok det må vente en stund, har ikke energien og lysten for øyeblikket. Har fått litt nok av oppussing for øyeblikket.
  Ønsker deg en flott lørdag, så kanskje vi snakkes på onsdag?
  Klemmer fra Agnes

  PS termin er 16. desember;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg