Forandring Fryder..På landet.. Del 2..

Jeg fortsetter der jeg slutter i forrige innlegg. Huset som jeg falt pladask for og som etter min mening kunne vært kåret til Norges Vakreste  “Lille” hjem…   Til orientering må jeg gjøre oppmerksom på at dette IKKE er MITT HJEM !!!! Dette er et gammelt hus/butikk som eies og drives av damene bak Tittelen,  Forandring Fryder-På Landet... ( Mirjan Meijer og Siri Carlsen Aase…)  To Interiør glade flotte damer!

Litt gratis reklame er de vel unt og det gleder mye meg å kunne reklamere litt for ildsjeler som starter opp noe for seg selv. Jeg synes det står stor respekt av alle de som starter opp noe for seg selv i dagens tøffe tider, det er jo bein hard konkurranse. 
(Ettersom bildene er mine private har jeg valgt å merke de ekstra med et ønske om at de ikke kopieres uten tillatelse.)

Etter Finstuen i huset beveger vi oss inn i et bitte lite rom som nesten ikke har plass til mer enn en seng og et natt bord. Her er plassen utnyttet med unike detaljer….
August 2011 135
August 2011 133
August 2011 137
August 2011 138
August 2011 132
August 2011 142

Bærre Såååååå lækkert…
Når jeg holder på med bildene nå og innleggene så ser jeg selv mye som jeg ikke la merke til når jeg var der oppe.  Jeg var nok litt “lamslått” av alt det vakre så det ble litt for mye inntrykk, for ikke å sankke om bilder!!!!!

I neste del er det huset`s kjøkken vi kommer inn i….
Minner om facebook siden deres: Forandring Fryder
Enn så lenge, nyt dagene og kveldene før mørket faller på for fullt.
896AB7F4AA22029745868A765C6FB1C1

Populære innlegg