Tilbake etter Blogge ferie :)))

Hei :)

Her er jeg...tilbake etter en bloggeferie ! Hverdagen begynner å innhente de fleste av oss igjen og snart er det skole start. Livet går sin gang og godt er det. Vi har hatt en fin sommer og kost oss masse med vår familie. Vi har gjort litt forskjellig og prioitert å bare kose oss.
Været som alle er opptatt av har vært blandet og som det pleier her i Norges land.
Jeg håper at alle dere lesere har hatt en kanon fin sommer ferie og dere har fått ladet batteriene og klare for en ny høst og vinter. Mine "batterier" blir jo aldri "ladet" men en lærer seg til å leve med en slik situasjon og fokuserer på og gjøre det beste ut av ting :)) Jeg er klar for høsten men håper selvfølgelig at været kan holde seg bra til langt ut i September. Kveldene er allerede blitt kortere og mørkere så sterin lys tatt i bruk, levende lys på kveldene er bare så fantastisk.
Etter uker med bare kos med familie forfaller huset litt, en kan si det slik at rengjøringen har ikke hatt så stor prioitet, så nå er planene frem over og ta huset litt etter litt i mitt tempo og få "shina" det skikkelig.
Rydding, vasking og litt ommøblering så vi blir klare til høsten og mørke kvelder:)


Jeg er allerede i gang og har startet i stuen.
Kosekroken skal få seg en liten makeover i form av nytt sofatrekk
og div andre ting blir flyttet litt rundt.
Ikke mye nytt har kommet i hus denne sommeren men man tar det man har og anvender
det på nye måter.
Ektorp puffen min har fått seg en "duk" på toppen.
Jeg har en HM løper som jeg tenkte like godt lunne anvendes på puffen.
Det er jo bare fantasien som setter grenser :))
Jeg må si det føles godt å komme i gang med bloggingen igjen,
det er jo en hobby som jeg liker veldig godt !


Jeg håper dere finner veien innom meg igjen og at jeg kan inspirere litt i form av
mine bilder fra vårt hjem.
Jeg har mye og ta igjen i bloggverden men gleder meg til å besøke dere
og se hva dere har funnet på denne sommeren...


Enn så lenge..
Nyt denne kvelden og uken i gode drag,
vi blogges :)))

Klemmer 


Kommentarer

 1. Kreativt og fint med løper på puffen. Håper du har koset deg masse i sommer. Synne

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem... så koselige bilder... skjønne roser...


  klemmer o=)

  SvarSlett
 3. Hei å hopp, å velkommen tilbake:)
  Koselig å se innom deg - du inspirerer masse med de nydelige bildene dine!
  Jeg har også så smått startet innvendig...men bare så smått:))
  For mange idèer i hue, så kommer nok bilder ut etterhvert...
  Ønsker deg en kos kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake. Jeg er med deg:)

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake:) Fine bilder:)

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei Mona!
  Så kjekt at du er tilbake! Alltid så koselig å "besøke" deg! Helt enig i at man kan bruke mye av det man har på nye måter, og det er alttid deilig å flytte rundt på ting( og så sier man ikke nei takk til litt nye nips av og til heller) Koselige bilder fra kosekroken din! Her har stearinlys vært flittig brukt i fler uker allerede;)

  Ha en fin uke,
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 7. Hei på deg berta.

  Godt å ha deg tilbake ja, vært litt for stille fra din kant nå. hehe ;o)

  Fine bilder, jeg har samme duken med puter også.

  Ha en flott uke.

  Klemmers ;o)))

  SvarSlett
 8. Hei på deg :)
  Utrolig mye fint du har, blir spennende å se når du blir fedig med makeoveren :))

  Ønsker deg en fin morgendag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 9. Det høres ut som om du har hatt en koselig og fin sommer ;-) Så bra!

  Her har det vært litt mye regn i sommer, så nå håper jeg bare på en lang, varm og solfylt høst ;-)

  Vakre bilder du viser. Dert er alltid så hyggelig å titte innom deg.

  Ha en flott augustdag!

  SvarSlett
 10. Her var du plutselig. Jeg tenkte så sterkt på deg i går, og siden det var mye tull hos blogger for noen uker siden, så hadde jeg tenkt å lete etter deg i dag.

  Sommeren kan ikke brukes til rengjøring. Det er nok av dager når høsten kommer til den slags.

  Klem

  SvarSlett
 11. Hei skjønne Mona, godt å deg er igjen ღ

  Hørtes ut som du har hatt en fin sommer sammen med familien og bare nyt late sommerdager ღ . . . Synd med været i sommer, har ikke vært det helt store her heller :( litt synd for jeg også kjenner at jeg hadde trengt å lade batteriene litt mer, i form av sol og varme… men, men vi får varme oss og kose oss med stearinlys og en varm armkrok utover høsten, ikke sant ;) ?

  … og det er jo koselig med høsten å holde på litt inne også da ;) Jeg har ikke noe konkret som jeg skal gjøre, alt er litt avhengi av lommeboka og hvor flink jeg er til å spare – men planen er å kjøpe oss en ny sofa, to par god stoler, tv-benk og stor tv :)) vi får se hva høsten bringer… Jeg har også en del blogger å besøke, da det ble dårlig med besøk da jeg hadde ferie – men gleder meg til å se og bli inspirert ღ Takk for herlige bilder og tips ang butikken Morell ღ bare sååååå mye fint de har! Ønsker deg en fin kveld videre og uke som kommer… Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 12. nydelige bilder som vanlig:) Takk for koselig kommentar:) Ja, Green Gate har så alt for mye fiint:) Nå venter vi nye varer fra den nye katalogen i løpet av neste uke:) kan nesten ikke vente:) hehe:)

  Håper du har hatt en super sommer med masser av fiint vær:)

  Gode klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 13. Hei der ,) Takk for koselige ord og hilsen hos meg ;))
  Så herlig at du er tilbake ,) Her har hverdagen kommet tilbake, vel nesten iallefall ;) Prøver å nyte de solrikedagene mest mulig ute nå som jeg vet jeg går andre tider i møte. Butikken åpner nok litt senere utpå høsten her ;) Men har du veiene forbi Jessheim så kom bare innom, det hadde vært sååå utrolig koselig ;)) Jessheim ligger vel ca 18 mil unna Porsgrunn så det er et lite stykke hi hi...
  Nyyydelige bilder som alltid hos deg, for en vakker rose!!!
  Håper du har kost deg masse på ferien din ,))
  Her skal det vaskes og fixes, i morgen skal vi på sommerfest & konsert, blir ikke tid til helgevasken da nei *ler* ;))
  Ha en kos dag min kjære venn ;)
  Klemmer, Anki

  SvarSlett
 14. Så koselig blogg du har - og veldig fint i huset! Har lest meg et stykke ned i bloggen - utrolig mange fine bilder!
  Klem fra Hagealven

  SvarSlett
 15. så koselig blogg og fine bilder du har!
  man tager det man haver ja og ting og tang trenger ikke alltid brukes til det ,det er laget til, er bare å bruke fantasien!
  klem fra olea:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg