Tilbake etter Blogge ferie :)))

Hei :)

Her er jeg...tilbake etter en bloggeferie ! Hverdagen begynner å innhente de fleste av oss igjen og snart er det skole start. Livet går sin gang og godt er det. Vi har hatt en fin sommer og kost oss masse med vår familie. Vi har gjort litt forskjellig og prioitert å bare kose oss.
Været som alle er opptatt av har vært blandet og som det pleier her i Norges land.
Jeg håper at alle dere lesere har hatt en kanon fin sommer ferie og dere har fått ladet batteriene og klare for en ny høst og vinter. Mine "batterier" blir jo aldri "ladet" men en lærer seg til å leve med en slik situasjon og fokuserer på og gjøre det beste ut av ting :)) Jeg er klar for høsten men håper selvfølgelig at været kan holde seg bra til langt ut i September. Kveldene er allerede blitt kortere og mørkere så sterin lys tatt i bruk, levende lys på kveldene er bare så fantastisk.
Etter uker med bare kos med familie forfaller huset litt, en kan si det slik at rengjøringen har ikke hatt så stor prioitet, så nå er planene frem over og ta huset litt etter litt i mitt tempo og få "shina" det skikkelig.
Rydding, vasking og litt ommøblering så vi blir klare til høsten og mørke kvelder:)


Jeg er allerede i gang og har startet i stuen.
Kosekroken skal få seg en liten makeover i form av nytt sofatrekk
og div andre ting blir flyttet litt rundt.
Ikke mye nytt har kommet i hus denne sommeren men man tar det man har og anvender
det på nye måter.
Ektorp puffen min har fått seg en "duk" på toppen.
Jeg har en HM løper som jeg tenkte like godt lunne anvendes på puffen.
Det er jo bare fantasien som setter grenser :))
Jeg må si det føles godt å komme i gang med bloggingen igjen,
det er jo en hobby som jeg liker veldig godt !


Jeg håper dere finner veien innom meg igjen og at jeg kan inspirere litt i form av
mine bilder fra vårt hjem.
Jeg har mye og ta igjen i bloggverden men gleder meg til å besøke dere
og se hva dere har funnet på denne sommeren...


Enn så lenge..
Nyt denne kvelden og uken i gode drag,
vi blogges :)))

Klemmer 


Populære innlegg