Forandring Fryder på Landet...Jul..

Hei...

Vel overstått helg og farsdag =)
Håper at akkurat DU har hatt en kjempefin helg og kost deg masse! Her i hus har det vært full rulle med overnattings gjester hos sønnen min fra Lørdag til Søndag og det er så koselig når man hører lyden av sang, latter og musikk. Sønnen min blir 13 år i Januar og meget meget glad i musikk, det "jomer" ganske godt til tider i kjelleren når man hører bassen på anlegget, nesten så det klirrer i glassene. Det har sin gode sjarm og minner om når en selv var ung og full av liv...

På Lørdag var min kjøre søster og meg en liten kjøre tur til Forandring Fryder huset som nå er jule pyntet =)))
Det lille herlige huset som dere har sett før her på bloggen min ! 

Jeg tok noen få bilder av stemingen...Jeg kan garantere deg at fristelsene var mange i dette herlige huset,
fy søren så mye fint de har =))
Håper du fant litt inspirasjon i bildene, kansje til litt pynting???

Jeg ble ihverfall inspirert når jeg var der og har samlet inn masse mose
som jeg skal bruke etterhvert til pynting.
For ikke å snakke om lerke konglene..de har jeg også en drøss av nå!

Jeg har nesten ikke tid til blogging for det er så mange ideèr i hodet
som jeg prøver å la få utløp innimellom og da blir det "så dær..."

Enn så lenge..
Ha en kjempefin uke og som jeg pleier å si:
Ta vare på hverandre !!!

Au Revoir..

"Alla riunione, e vi prego di venire di nuovo"

"Lors de la réunion, et s'il vous plaît venez à nouveau"

"Bei der Wiedervereinigung, und wieder kommen bitte"

"På återseende, och kom gärna igen"


Populære innlegg