Ha en fin dag =)

Hei dere...

I dag er jeg bare innom en liten snar tur for å si "Hei" ..
Fra å ha noen få dager med pent vær og kaldt gikk det over på det helt "vanlige" igjen...overskyet og grått!
Da er det godt med hobby puslerier inne men i dag har jeg tatt en pause...i morgen er det lys lykter som står for tur. Da skal jeg til min kjære og gode nabo. Sammen skal vi se hva vi får utrettet  på et par timer og om kreativiteten er med oss :)))))  Vi har som "mål" og lage opp litt smått som vi skal selge på et jule marked som skal være i byen vår i Desember. Mer om dette får du høre etter hvert og om det overhodet blir noe...vi er begge personer som tar ting i "slow motion" så da må jo bare tiden vise!Jeg vil forresten minne dere som bor i distriktet om noe!

På Lørdag 12/11 åpner Forandring Fryder huset igjen.
De har åpent på Lørdag/Søndag fra 11:00 - 17:00,
i tillegg alle helger frem til 11/12.
Ellers etter avtale. 
Du kan kontakte de på facebook siden deres som jeg linket til over her!

Huset er nå julepyntet og jeg gleder meg ihvertfall til å ta turen,
det virkelig verdt et besøk.

*****


Nei...på tide å løfte på rompa!

Ha en kjempefin dag og ikke minst helg i morgen.
Tenk det...bare 1 dag igjen til helg, det går like fort vær uke fra Fredag til Fredag.
Snart er det jule måneden =))))
Populære innlegg