Kjøkkenkos...

Hei..

Så er vi sannelig i November dere, det går fort i mot juletider og jule forberedelser. Mange er allerede i gang med juleforberedelser men jeg har ikke kommet til det punktet enda men jeg har kjøpt et par julegaver for det liker jeg å være tidlig ute med !
I dag tenkte jeg å dele noen kjøkken bilder med dere, litt kjøkken kos. Kjøkkenet er et rom hvor vi trives godt, her sitter vi ofte og spiller Rummikub på kveldene og tenner masse lys.

Jeg har for tiden blitt hekta på og lage brownie muffins, noen lager cupkakes og noen lager muffins =)
Brownie muffinsene er super enkle og lage og det går veldig fort og man trenger ikke mye energi for å mekke i hop den oppskriften.  Oppskriften finner du i dette innlegget !Jeg en en "bruker" av voksduk på kjøkken bordet. Enkelt å holde rent for vi søler jo litt noen og enhver. Jeg har i lang tid brukt en med antikke bilder på nå var det på tide med forandring. I skuffen hadde jeg en hvit voksduk liggende som jeg kjøpte billig i Danmark en gang.
Det første min kjære bemerket når han kom hjem fra jobb var at rommet virket så mye lysere med denne duken og det er jeg helt enig i...! Hele rommet forandret seg og ble lysere, ikke mye som skal til sier jeg bare.


Kaffe serviset på bildet under er jeg bare SÅ fornøyd med.
Det fikk vi til bryllupet vårt når vi giftet oss.
Det er Grey Pearl fra Villery&Boch...
Passer til alle annledninger =)


Så med kaffe og muffins så blir
det virkelig kjøkkenkos =)


Til glasur på muffinsene brukte jeg
Ikea sin kokesjokolade, en lys og en med nøtter.
Smeltet de på vannbad og smurte deretter rett på muffinsene.
Pynta med litt forskj. kakestrøssel.


Muffinsene rekker ikke å bli gamle her i hus...


Så litt info:

Give awayen min skulle ha vært trukket i dag men det har jeg ikke fått gjort.
Håper at det er i orden at den utsettes til i morgen.
Det er til nå 139 kommentarer og mange lodd som skal telles opp
så det er litt "jobb". Har du ikke meldt deg på kan du fortsatt gjøre det

Enn så lenge så må DU har en kjempe fin kveld,
jeg satser på og trekke en vinner i morgen =)))

Tusen takk for gode ord og mail, dere er GODE!!!

Vi blogges!


Populære innlegg