God Helg...Så var det Fredag og en ny helg er like om hjørnet ! Her Sør i landet har det regnet noe helt vanvittig i natt, jeg kan ikke begripe at det kan komme så mye regn ovenifra, ser heldigvis ut til at det skal lette litt i helgen!

(Hmmm...ser man det ja..*dressman reklame ruller over på tv skjermen i reklamen på God morgen Norge* og kjempe kule boxer shorts er på tilbud....hmm tenker jeg da, synd vi ikke har dressman her i byen for slike  kunne jeg godt ha sett min kjære i....nei nå må jeg ta meg i sammen her...............)

Her er det ikke så mye nytt å komme med. I går var vi på feiringen av et 100 års jubileum i en bil forhandler. Der hadde de utstilt Il tempo gigante bilen fra Flåklypa Grand prix, den hadde sønnen min lyst å se og jeg ble selv overrasaket over hvor stor de hadde laget den i virkeligheten. Den var rett og slett stilig =))))


Vi fikk kaffe, kake og de serverte lapskaus.


Og det var selvfølgelig et hav av flotte biler =)
Selv kjører vi Volvo og det var flere volvoer jeg kunne hatt i utstillingen.
Volvo er meget gode biler =)

Hadde feks. vært kult å tatt søndags kjøre turen i denne ,

Nok om det !
Ble et litt annerledes innlegg i dag. Så jeg avslutter med et par interiør bilder,
for det er jo en interiør blogg =))


Ønsker dere alle som titter innom en 
kjempefin helg !
Takk for at du tittet innom =)
Kommentarer

 1. Så flott bil. Liker veteran biler jeg:-)
  Dressmann er kjekt og ha, mye fint til menn der. Billig og bra klær er det også.

  Ønsker deg ei fin helg.
  Her regner det også.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei søta! ;))

  Tøffe biler,, det må jeg si!

  Så ut som du hadde fikset deg en del nye loppis-skatter nedover her! GØY!
  Lurte forresten også litt på hvor du har kjøpt den store tallerkenhyllen din?
  Den jeg har kjøpt til kjøkkenet er fra Landcharm. Veldig fornøyd,, men likte den store din også, å den hadde nok også vært fin der jeg har min,, (å med den andre opp på gjesterommet,, haha drømdrøm:P)

  Kommoden jeg har på gjesterommet har jeg også malt i Gustaviansk blå, bare helblank. Fargen er litt grå i seg, så lys å div spiller en del inn. Nå får den lyset fra vinduet rett på seg også, sa da blir den så lys å fin :P

  Håper du har hatt en flott helg! ;)
  Kos å titte innom som alltid <3

  SvarSlett
 3. Hehehe,, ble maaaange "også" i det innlegget når jeg leser gjennom,,, kanskje en smule småbrisen enda her jeg sitter etter gårsdagens festligheter...

  Menmen,, la gå :D
  Nyt dagen!

  SvarSlett
 4. Gøy med biljubileum når det er slike fine biler å se på:)
  Flott kake også..

  Fine interiørbilder du viser, lunt og koselig og nyyydelige roser:)

  Klem Marianne

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg