God Helg...Så var det Fredag og en ny helg er like om hjørnet ! Her Sør i landet har det regnet noe helt vanvittig i natt, jeg kan ikke begripe at det kan komme så mye regn ovenifra, ser heldigvis ut til at det skal lette litt i helgen!

(Hmmm...ser man det ja..*dressman reklame ruller over på tv skjermen i reklamen på God morgen Norge* og kjempe kule boxer shorts er på tilbud....hmm tenker jeg da, synd vi ikke har dressman her i byen for slike  kunne jeg godt ha sett min kjære i....nei nå må jeg ta meg i sammen her...............)

Her er det ikke så mye nytt å komme med. I går var vi på feiringen av et 100 års jubileum i en bil forhandler. Der hadde de utstilt Il tempo gigante bilen fra Flåklypa Grand prix, den hadde sønnen min lyst å se og jeg ble selv overrasaket over hvor stor de hadde laget den i virkeligheten. Den var rett og slett stilig =))))


Vi fikk kaffe, kake og de serverte lapskaus.


Og det var selvfølgelig et hav av flotte biler =)
Selv kjører vi Volvo og det var flere volvoer jeg kunne hatt i utstillingen.
Volvo er meget gode biler =)

Hadde feks. vært kult å tatt søndags kjøre turen i denne ,

Nok om det !
Ble et litt annerledes innlegg i dag. Så jeg avslutter med et par interiør bilder,
for det er jo en interiør blogg =))


Ønsker dere alle som titter innom en 
kjempefin helg !
Takk for at du tittet innom =)
Populære innlegg