Walk in Closet...

Hei...

I dag fyrer jeg i ovnen...rett og slett ! Det var så kaldt og jeg kjente det på hele kroppen at varme måtte til og da ble det slik. Naboene våre er nok veldig vandt med at vår pipe er den det ryker mest av i feltet...jeg trenger mye varme !
Nok om det. Dagene går og det er blitt veldig høstlig ute og man merker at man tilbringer mer tid foran tv på kveldene ettersom det blir tidlig mørkt. Tv kanalene er i full gang med premierer her og der og man finner alltid noe man vil følge med på ! Selv foretrekker jeg programmer som sinnasnekkeren, millionær i forkledning, extreme makeover/home edition, hellstrøm rydder opp, og to programmer som kommer, Åndenes makt og Småbruket....Så da er det plenty for min del =)
Har du mange favoritter?Jeg hadde nesten glemt at jeg sko vise dere garderoben vår på bloggen....er enda i lykkerus over min nye tante unge og tankene sviver så mange andre plasser. Jeg har veldig lyst å gjøre litt forandringer i stua nå i høst så får vi se hvor mye ekstra overskudd det blir =) Men som sagt jeg har mange tanker ang det da...det er så mye fint rundt på blogger og i blader og man blir virkelig inspirert!

Garderoben...

Vi har Ikea skap. I hjørnet har min kjære laget en hylle løsning for å utnytte plassen best mulig. Det er bare døren som er i fra Ikea.


Det lille bordet er det jeg kjøpte på loppis i somme for 50; kr. Det er beiset i fargen Drivved, det har en klaff på vær side så det kan bli litt større og de funker helt perfekt =)


Veggene er malt med kalk maling fra Pure & Original.
Farge: River Silt og den har jeg kjøpt på Landstil !


*****

Jeg vuderer å selge et par lysekroner i fra 
Lisbeth Dahl.
Jeg har to stk 8 armet og en stk 6 armet.
8 armet kr. 1000; pr. stk ( ny pris kr. 1390; )
6 armet kr. 1100; ( ny pris kr. 1499; )

8 armet...

6 armet...


Ta kontakt på mail
dersom interesse =)

Kan sendes dersom kjøper betaler frakten =)

Ha en kjempefin dag!


 
 

 
 Kommentarer

 1. kjempeflott walk-in! :) de skapdørene er veldig fine. slike vi har i gangen vår også :)

  SvarSlett
 2. Så flott walkin du har.
  Kjempefine lysekroner du har. jeg har maken som den med 8.
  Gratulerer med tanteguten:-)

  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg