Jeg falt pladask...

Freeeeeeeeeedag juhuuuuuuuuuu !!!!

Ny helg er like om hjørnet og det er *lykke*....! Denne helgen blir det endelig en etterlengtet hyttetur, det er alt for lenge siden vi var der og koste oss!
Det meste er pakket og klart, gjenstår bare litt småting. Det er utrolig hva en drar med seg bare for et par dager, det skal liksom bare pakkes *litt* men blir alltid *mye*...!
Når man attpåtil har en tenåring som skal dra på Playstation, Pc, spill osv...så kan jeg love dere at "trunken" på bilen blir full. Det blir en helg med Norske talenter, film, spill og Interiørblader. Vi skal "totally relaxe"...! Kjenner på kroppen at det trengs.

I dag tenkte jeg å dele noen bilder av skilter som jeg falt helt pladask for...tekstene er jo bare helt "knall!".
Jeg kom over en side på Facebook i går og den måtte jeg bare informere videre om til dere som titter innom og til dere som ikke kan få nok av skilt i forskjellige varianter!

Jeg sier bare :  Fantastisk......

Ønsker du å bestille noen av disse skiltene kan du gå inn på linken :


Jeg håper dere alle får en fabelaktig helg og koser dere masse!

Enjoi...


Kommentarer

 1. Så stilige skilt! Artige tekster :)

  Kose deg på hytta!
  God helg ♥

  SvarSlett
 2. Hehe, her var det noen flotte og artige skilt/ sitater!! måtte le høyt av noen, og tror jeg må inn å se der, ja ;) Tusen takk for at du stakk innom bloggen min, kjempekoselig med kommentar!! :) Legger meg til som følger her hos deg ;) Ha en fin hyttehelg, kjente jeg savnet å dra til mitt relax-paradis, har blitt lenge siden for oss også..

  SvarSlett
 3. Fine skilt og artige tekster.
  Må nok ha noen av disse ja:)
  Fortsatt fin hyttehelg.
  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg