Lavendelen er byttet ut med...

God kveld i stua....

Sitter og hviler meg litt her og er godt fornøyd med å ha gjort en solid innsats i kjeller gangen. Rydda og støvsuga, utrolig hvor fort det blir støv dotter som slenger, ja ja fort og fort...det er jo ikke den plassen i hus som har høyeste prioritet så det går litt lengre tid i mellom vær gang der så da blir det jo slik. Sikkert flere enn meg som kjenner seg igjen der!
Det gjenstår fortsatt litt rydding ettersom det skal ommøbleres litt på sønnen min sitt rom men jeg tar litt i morgen også. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden og tenne lys og høre på vinden som uler ute for det blåser nemlig opp til liten storm i følge lokal avisen og da er det godt å være innendørs!


Bildet over er i fra yttergangen.
 På Fredag som var kjøpte jeg meg nye grønne eføyer på Rema 1000
så nå har Lavendelen  blitt byttet med eføy =)


Små forandringer fryder....Jeg har forresten solgt lysekrona som hang i kosekroken så etterhvert blir det
en mer røff lampe der, men jeg har ingen hast med å finne en ny.
Vi har selvfølgelig en midlertidig løsning så vi er ikke uten lys =)


Greit med en side på Facebook hvor en kan selge ting og tang,
det er alltids noen som har bruk for et eller annet =)
Jeg synes det er godt å rydde opp litt i ting og tang for det er så mye alle veier!

Nå begynner det å mørkne, på tide å tenne noen lys snart!

Ha en kjempefin høst kveld!
Kommentarer

 1. Så flott det er hos dere Mona ;))
  Nydelige bilder,, å digger det taket deres i gangen ;))

  Må ha en fin uke!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Mannen og jeg tok et tak i kjelleren i går og det er bare så deilig når det er gjort. Føler at jeg holder på med ett eller annet oppussingsprosjekt snart i alle rom;-)) vi må rett og slett se å bli ferdige snart. Det er slitsomt i lengden, men du vet må bare begynne der og må bare begynne her.
  Ønsker deg en flott ny uke

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Forandring fryder ღ
  Koselig gang du har
  her, herlig speil &
  skjønne blomster og
  krukker. Kos deg inne
  i høststormen som
  kommer :) Her er det
  meldt sol og 10 grader
  i morgen, og da skal
  jeg ut på laaaang tur
  Ønsker deg en fortsatt
  fin uke, stor klem fra
  Mette :)

  SvarSlett
 4. Nydelig og sart:) Elsker stilen din, og alle bildene dine:) Du er flink:)

  Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg