Flott innlegg..

Hei og god Onsdag !

 I dag har været vært helt fantastisk her på Sørlandet og nærmere bestemt, i Flekkefjord!
Jeg har vært en aldri så liten tur på cafè med ei god venninne og hatt lunsj, og det har vært en GOD dag med andre ord. Akkurat nå føler jeg meg som en "striesekk" uten innhold, ganske så tappet. Har sittet og tittet litt på andre blogger og kom over et utrolig flott skrevet innlegg som jeg bare måtte linke videre til.... !

Bloggen til:


Der finner du mye inspirasjon i form av flotte bilder og tekst...
Innlegget som jeg ønsker å linke til er dette :


Jeg støtter Elin i det innlegget og det hun har skrevet, flott og personlig =))

*****
Jeg surfer bare litt videre jeg...

Ha en flott ettermiddag !Kommentarer

  1. Tusen takk for tipset!!
    Jeg kunne ikke vært mer enig med dere!
    Titti-klæmm!!

    SvarSlett
  2. Ha en fin dag du oxå...då ska jag in och hälsa på :) hoppas allt är bra med dig, ha en skön helg, kram VIOLA

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg