Forandringer....

Onsdag 24 Oktober...2 mnd igjen til Jul...

Snakk om at tiden flyr!
I dag er jeg en kort tur innom for å beklage at det har vært dårlig med innlegg her de to siste ukene.
Ingen ting har skjedd eller jo noe har skjedd som har tatt hele tiden....
Bloggen har måtte ligge litt på "vent" for i forrige uke ble det makeover i stua. Min kjære mann malte hele stua og jeg rydda bort for så og sette på plass ting og tang. Det gikk mer eller mindre 5 dager på det prosjektet ettersom han malte seg bortover veggene dag for dag for å slippe å tømme hele stua for møbler. Vi flytta  heller på de litt etter hvert! Det fløt i hele stua og jeg fikk nesten "dimpen" av alt rotet for jeg er veldig glad i å ha det ryddig så jeg måtte bare bite tenna sammen i noen dager. Når endelig Fredagen kom kunne vi legge neina på bordet, tenne masse lys og bare nyte den "nye" stua. Det var deilig det.

Energi nivået etter alt dette er som så men det var verdt det for vi ble veldig fornøyd. Bilder kommer etter hvert jeg må bare få hentet meg inn litt....!

I mens kan du jo titte litt på denne nysgjerrige karen som snek seg inn på soverommet og oppdaget at noe hadde flytta på seg der inne...
Hmmm...det er utrolig hva katter legger merke til, de ser den minste forandring. Fasinerende!

Hmmm...Katten heter forresten "Zalto" =)

Tenk 2 mnd igjen til jul aften....jeg er faktisk i gang med julegaver, har kjøpt 2 stk 
allerde og jeg er fast bestemt på og være tidlig ferdig i år for Desember mnd skal nytes til andre juleting enn stress i form av  julehandling!

Er du i gang med julegaver ????

*****

Solen skinte på morgenen her på Sørlandet i dag og det låg tett tåke noen steder,
litt sånn spooky flott høstdag og bjørka i hagen er helt orange, så flott =)


Jeg ønsker alle dere som titter innom bloggen min en fortsatt fin uke
og takk for at du tittet innom ;)

 

 
 
Kommentarer

 1. Ja, oppussing kan ta på kreftene...er ofte litt mer å gjøre enn man først tror, men når man først er igang så kan det jo være litt gøy også symes jeg. Blir spennende å se hvordan det er blitt da! Ser fint ut det du har knipset bilde av i alle fall. Kattene er ofte ikke så glad i forandringer, hehe.

  SvarSlett
 2. Spennende med oppussing :D Forandring fryder alltid! Selv om det bare er snakk om et malerstrøk ;) !!
  Koselige bilder du viser! Og nydelig katt :)
  Ha en fin kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 3. Det beste med oppussing er å sette seg godt tilrette når man er ferdig og nyte synet:))
  Synes bildene dine er stilige altså;)
  Ang julegaver så skal jeg på shopping imorgen med akkurat julegaver og julebordsantrekk for øyet:))
  Flott uke videre til deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Flinke dere har vært da :) Gleder meg til å se :) prøver å få mannen til å skjønne at stua her MÅ males! Alt anna blir lyst, mens den er mørk gul.. Nei, det går ikke ann... :)

  Håper å få kjøpt inn litt julegaver i dag, har store planer om å være ferdig tidlig i år..

  SvarSlett
 5. Hei kjære Mona! Tusen takk for fine ord på slankeinnlegget mitt, godt med så herlige mennesker her i blogglandia!:) Jeg er mer motivert nå når jeg vet det er så mange som heier på meg... rart det der, men det hjelper faktisk!

  Ha en fin helg,
  Klemmer fra Jatte!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg