Fredag`s bombe...

Fredag....den beste dagen i uken og det er Helg =)

I dag har jeg vært hjemme og "shina" huset litt for helgen, en "lo dått" her og en "lo dått" der...bort med dem ! Frisk luft pryder stuen ettersom det har vært fint nok vær i dag til å lufte litt og solskinnet ute gjør det lyst og trivelig inne  !Nå er det fyring i ovnen og kos som står på menyen.  Regner med det blir kaldt utover kvelden.


Jeg har i dag bakt en kalori bombe kake som heter "Nattevaktens trøst " Oppskriften er i Sjokolade kake heftet i Norsk Ukeblad denne uka og den bare MÅTTE prøves.
Jeg har ikke smakt den enda så jeg kan ikke garantere at den er god men når man ser på ingrediensene så er det bare "good stuff" og det må jo bare bli bra.


Da blir det  Fredag`s bombe til Norske talenter i kveld =)


Oppskriften finner du : *Her*

Nå må jeg ta meg en velfortjent "time out" så blir det en liten trim tur
og deretter blir jeg sofa slakt...

*****

Tusen takk for alle koselige hilsener til mitt forrige innlegg,
jeg blir så glad når jeg hører dere blir inspiret,
*lykke*

Håper at akkurat DU får en strålende helg... 
 

Populære innlegg