Før og etter.....

Fredager er digg...

Fy søren ukedagene bare flyr avgårde og den ene Fredagen etter den andre kommer over oss og når det er sagt så forsvinner helgen like fort. Snart midveis i Oktober og om ikke lenge så er det klart for julebaks og julegaver....men..."ikke riktig enda" heldigvis !

I dag hev jeg meg rundt og solgte et bord inne på facebook. Bordet er et malt bombay bord og det var for min del på tide og bytte det ut. Jeg bytter det ikke ut med noe nytt, med med et annet bord jeg hadde i stua.

Slik ble det...enn så lenge =)

Før:


Etter:


Bildene ble tatt like før jeg fikk gjester så dermed var kaffe og 
sjokolade kake klar...
Enkel servering men slik går det i en fei  =))))
Det enkle er mange ganger det beste !


Nå skal jeg ta meg litt hviletid så blir det en god dusj
og nyting av Fredags kvelden med sjokolade kake og
Norske talenter...


Ha en fin helg dere!
Take Care...
 


 Populære innlegg