Fin dag...

God Onsdag !

I dag er jeg innom for å ønske alle dere som besøker bloggen min er FIN DAG ! Solen skinner fortsatt her på Sørlandet enn så lenge. Vi har sannelig hatt mye fint vær i lang tid..det må ha vært sol og fint vær i 6-7 uker nå og veldig kaldt på nettene. Kan ikke huske sist det var slik vær. Våren er litt forsinket da ettersom det ligger snø klatter rundt enda. Jeg har fått beskåret en liten rose busk da den endelig tittet fram under snøen og ellers så har jeg begynt å rydda litt i det lille vi har av hage.

Våren er ihvertfall delvi kommet ettersom vi (mannen min ) er godt i gang med å lage en terasse på fram siden av huset og en terasse er "vårtegn"... Skal bli deilig å få en terasse utenfor soverommet så dynene kan henges ute til lufting.
Tersasse i år og muligens hus maling til neste år, det er alltid noe å henge fingrene i !

*****


Ha en fin dag da....og fortsatt god uke.


Instagram: @villatverrteigen


Kommentarer

Populære innlegg