Spisestue...

Hei og hå....det går i mot vår.

Heldigvis !!! Våren er skikkelig treig i år, enda ligger det snø klatter rundt omkring som smelter sakte men sikkert. Det regner her Sør nå og det tærer mye det som er igjen av snø. Vi venter på at bjørka skal få muse ører og knoppene bli til blader. Det blir ikke grønt på 1. mai i år slik som i fjor, men men den som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves.
Hvitveisen ser jeg at flere har sett nå men jeg har enda ikke funnet en og når jeg ser de så skal jeg plukke med meg noen å ha i en vase =)

Det blir VÅR før eller siden....Hurra for det !

( Snø klokker har jeg sett da..)

I forrige uke kjøpte jeg meg en ny lykt på Nille. Kun 99; for lys og lykt.
Jeg må si jeg lar meg imponere av Nille. Ikke bare har de mye fint men de har også ofte gode kampanjer.


99; for en slik fin lykt....da blir man glad for det er ikke til å "stikke under en stol" at VI alle
liker gode tilbud og kampanjer både hos den ene og andre butikken.
Da unner vi oss kansje litt ekstra, hverdags gleder som jeg kaller det.


Jeg liker godt ting og tang, det er stuen vår et godt eksempel på.

På bildet over ser du en GUL ildtopp som jeg faktisk ikke har klart å ta knekken på
etter påsken...har ikke samvittighet til å bare kaste den men....den er GUL og
påsken er over. !
Den får stå litt til.


Vi er midtveis i uken og om ikke mange dagene går vi over i Mai mnd. 
Ukene og månedene bare forsvinner og like fort som våren og sommeren kommer
går den over.

Vi blir eldre dag for dag...og takk og lov for det !

Ha en fin Onsdag og uke videre!

Takk for at du tittet innom.Kommentarer

 1. Så koselig du har det!!! =)=)

  Ønsker deg en fiiin dag!!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Ja våren er virkelig treig i år,det kribler hvertfall i hagefingrene mine nå;)
  Men når det enda er frostnetter,så er det ikke så mye man kan få gjort enda!
  De lyktene var skikkelig fine,jeg kjøpte og 2 stykker forleden dag jeg var innom Nille,blir ofte fristet i den butikken:)
  Ha en fin helg!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 3. Åå, deilig med snøklokker<3 Så fint med fattigmannsølv lysestaker:) Ha en fortsatt god helg:)

  Gode klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 4. Kjempefin blog, Mona! Ville bare si at jeg er blitt så inspirert av stilen din at jeg nå (endelig) har bestemt meg for å gå i gang med "extreme makeover" av vår leilighet som har en minimalistisk stil, og som jeg er SÅ lei av. Nå skal det bli romantisk pynt framover, og jeg gleder meg til å sette i gang med prosjektet!! ;) Kommer nok til å bruke blog'en din en hel masse til inspirasjon, så TUSEN TAKK for alle de nydelige bilder og informasjon som du deler med oss som er inne og leser på sidene dine!
  Stor klem fra Evie :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg