Kosekroken...

Er for en gangs skyld ryddig.....tudeledu !!!!!!

I dag laver regnet ned ute og mine tanker går til min kjære mann som legger takstein i dette møkkaværet, jeg får klemme litt ekstra på han i dag når han kommer hjem.
Jeg er "innendørs" og hører på at det plasker ute. Har fått gjort litt fornuftig i dag da. Rydda "kosekroken" og bytta et par putetrekk, duk og vasket noen gulver. Kjenner energien er litt laber men det er jo intet nytt hos meg. Det viktigste er at ting blir gjort før eller siden =) =)

Kosekroken er skjelden ryddig. Putene ligger som regel på "halv åtte" og slenger. Her hviles det etter middagen og vi kryper godt oppi sofaen når vi skal se noe på tv. Så lenge vi koser oss kan det bare ligge puter på halv åtte. Det er deilig å ha et avslappet forhold til akkurat det.

Men akkurat i dag....RYDDIG  så jeg tok et par bilder med mobilen =) Litt dårlig kvalitet på de for mobilen er jo ikke som speil refleksen. Nå som jeg har begynt med instagram så merker jeg at mobilen blir brukt mer  til bilder enn det digitale kameraet.
Instagram ja....så utrolig greit...jeg er mer aktiv der enn på bloggen for det er så lettvint og tar så lite tid.
Selv om jeg er treig på den kanten så "hang" jeg meg ihvertfall på instagram og er der å finne der nå =)

@villatverrteigen om du vil følge meg =)


Det ble en kunstig Pelargonium på bordet...veldig kjekt at de varer leeeeeenge!


Stilen har blitt litt mørkere enn for et par år siden når jeg hadde MYE hvitt =)


Hvilken hadde du foretrukket???
Den lyse eller mørke stuen ??


Nå tar jeg meg en kaffe kopp og hører på plaskingen ute...

Ha en fin Torsdag og i morgen er det Fredag og helg så jeg sier:

GOD HELG OG TAKK FOR AT DU
TITTER INNOM MEG =)

Keep Smiling!
Kommentarer

 1. Hei :))

  Så herlig når det regner ute, da kan vi ha god samvittighet når vi er inne! :) Og ekstra kjekt når vi i tillegg får gjort nåke! :))

  Jeg likte best det mørke bildet! :)) Lekkert! :))

  Ha ein flotte søndag! :))

  Klem Evy

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg