Hverdags gleder....

Kan være noe så enkelt som en lysestake eller fire....

Jeg kom over noen utrolig billige lysestaker på Kid Interiør ( Lyngdal) forrige uke. Full pris pr lysestake var 129; Like etter jul ble lysestakene priset ned til 65; pr stk og fortsatt så kjøpte jeg ikke selv om jeg hadde kikket noen ganger på de....og så heldige meg....der stod de jammen meg og lyste mot meg til kun 10; pr stk. MY LUCKY DAY....


Jeg kjøpte like godt 4 stk og de var tunge som bly...


Dette føltes rett og slett som rene "loppis kuppet"...
Med et stort smil om munnen forlot jeg Kid Interiør med lysestakene jeg hadde
gått og siklet på...


Hverdags gleder kaller jeg det....

*****

Jeg ble spurt på Instagram om oppskrift på smoothie.
Her kommer en enkel oppskrift som lages på 1-2-3.


Min Jordbær smoothie:

1 pk frossne jordbær ( ca 200 gram)
6-7 dl eplejuice
1 ss hjemmelaget vanilje ekstrakt ( bruk gjerne vanilje sukker)
3-4 store ss gresk youghurt
( 1 ss jordbær sylt )

Enkel og grei og sønnen min elsker denne.

Enjoi....

Ha en fin kveld og uke..


Følg meg gjerne på instagram: @villatverrteigen


Kommentarer

 1. God kveld!
  Sånne kupp elsker vi!! FANTASTISK! Gratulerer☺
  Smoothien så kjempegod ut, den må prøves en dag!
  Ha en fin kveld! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Takk for oppskriften og at du la den ut etter jeg spurte etter den.. Denne skal definitivt testes ut. Er på evig jakt etter smoothisoppskrifter så har du flere så del det gjerne med deg :) Det er så koselig og følge med deg både her inne og inne på instagrammen din. :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg