Bathroom inspo !

Deler et par baderoms bilder i fra Villatverrteigen her i dag . Vi bor i Villatverrteigen men navnet har jeg endret på insta litt tidlig for å være litt føre var og at folk får tid til å venne seg til det nye navnet . Ser jo på statistikken at det ikke  bare er kjære Mamma mi som er innom og leser å det er koselig. Håper det kan inspirerer både det vi holder på med i huset men også det vi har gjort i huset vi bor i nå.. I dag delte jeg et bilde av badet vårt på insta. Det ble delt på denne store profilen med nesten 3 millioner følgere. Hvor gøy er ikke det :))))
 Du kan besøke profilen deres på denne adressen  https://www.instagram.com/inspire_me_home_decor/  
Jeg elsker det badekaret og må nok kjøre noe i den stilen i det nye huset. 
Ang innredningen så endrer jeg litt stil.. Jeg et inne på et spor som jeg jobber litt med i tankene så får vi se hva vi ender med. Nei nå er det leggetid. Natta ! 😄😄😄 -Mona 

                                                           

Kommentarer

Populære innlegg