Behind a Blue door !

Hei !

Da er det på tide å fortelle litt om grunnen til nytt navn på bloggen. Jeg har ikke blogget så mye de siste par årene, grunnet at det tar litt ekstra tid i forhold til instagram hvor jeg er aktiv daglig. Nå har jeg tenkt å "vekke litt liv " i bloggen igjen og la dere som ønsker ta del i vårt nye prosjekt. Først og fremst må jeg påpeke den aller største grunnen til at jeg ønsker å blogge om dette prosjektet vårt, det er MAMMA MI ! Mamman min er syk, hun har Kols og i den alvorlighets grad at hun bor på et sykehjem. Mamma klarer ikke ta del i det daglige livet vårt og følge med på hva vi gjør ettersom det er meget krevende for henne bare det å komme seg til og fra bilen. Mamma er tolmodig, snill,generøs og har et hjerte av gull. Hun vil det aller beste for de rundt seg og tenker heller lite på seg selv. Via bloggen min og det jeg kommer til å dele her lar jeg mamma ta del i prosessen og følge med på fremgangen av prosjektet vårt. Prosjektet vårt .....som altså er renovering av et gammelt hus.
Jeg er VELDIG glad i min mamma så jeg er glad jeg på denne måten kan la henne ta del i mitt liv.

Til dere andre:  Velkommen skal dere være vist dere ønsker å " joine oss (mannen og meg ) " i dette kapittelet av livet vårt.


" Behind A Blue Door "


Det hele startet med " drømmen om et lite småbruk" og endte med et gammelt hus midt i sentrum.

Galne ??? Ja...men de galne ( som er oss to) har det GODT !

Vi har begge stor innteresse for Interiør / Bygg og det å skape noe.
Vi har "jaktet" lenge på et små bruk men det uten å lykkes. Det er ingen for salg og ingen som ønsket å selge av de vi så på. Vi "la det litt på is" helt til dette sjarmerende gamle huset midt i sentrum lå på Finn.no. Vi gikk på visning , gikk hjem å pratet, lånte nøkkel nok en gang og studerte enda mer
og pratet enda mer. Vi tok bilder og tenkte løsninger og så ble vi enige og la inn et bud.

At vi var galne tenkte vi begge to.....
Men så spennende og for et gøy prosjekt =)

Ingen andre la inn bud og det skjønner jeg godt for de så vel ikke mulighetene i det ...
Det trenger virkelig en oppgradering.
Bildene er tatt i 2 etage. 


Jeg skal ikke skryte på meg for mye men jeg har en tendens til å se muligheter i ting,
jeg ser litt for mye muligheter noen ganger. Mannen min ser mye snekker jobb og jeg ser mulighter. 
Det er mye jobb med et slikt prosjekt, det er sikkert.
En ting var klart i fra dagen vi la inn bud og det var arbeids planen. 
Vist jeg skulle klare å være med på dette med min helse så må det gjøres over tid.
Vi har ikke lange kvelder der nede og vi legger inn tid til "hvile".
Det er viktig med en god arbeids plan og fornuftig tanke gang.

I følge bildene så tenker nok dere litt av hvert, jeg tenker muligheter.

Bildene over er tatt i 2 etage. Her skal den største jobben gjøres og det er der vi har begynt.
Vi tok over huset 5 Desember og har jobbet der siden.
Vi er godt i gang. Innleggene fremover er på "etterskudd" en stund til jeg kommer ajour med det vi har gjort til nå. 

Dette er som sagt først og fremst for min mamma at jeg blogger om dette.  Kansje kan det være til hjelp til for de av dere som har planer om renovering av gammelt hus. Kanskje finner du inspirsjon og motivasjon til å ta fatt på noe slikt selv.

Vist du lurer på om vi skal bo i dette huset så er planen det ja....

Så ønsker du å følge med ? Heng deg på som følger og del gjerne dine tanker og tips med meg.

Ha en fin dag !

-Mona

Fortsettelse følger .....Kommentarer

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg