Riving !

Hei !

Første innlegget ble publisert i går og det er morro og få så positiv tilbake melding. Ekstra morro er det når jeg får tilbake melding i fra insta vennene mine om at de også ser mulighetene. Kansje gjorde nettopp du også det når du så bildene i innlegget i går. De av dere som følger meg på instagram lurer sikkert på hva jeg finner på denne gangen sånn interiør messig =))) Jeg har mine planer kan jeg si, en av planene måtte jeg "krangle" meg til med mannen min eller krangle og krangle kall det hva en vil. Vi var ikke helt enige for å si det sånn. Det ble en ekstra utfordring for mannen min siden han er snekkeren og ekstra arbeid. Han ga seg da.....og vet dere hva !!!! Han ANGRER IKKE på det =)) Mer om det får du vite i et senere innlegg.

Det har gått noen uker siden vi startet prosjektet. Vi holder på i 2 etg hvor jeg viste bilder i fra, der skal det bli nytt kjøkken, spiserom, stue og bad. Huset er gammelt og kaldt så vi startet med å rive....

Gamle kjøkkenet røk ut først...Vi var veldig spente på om vi fant noe gammel laft i huset som vi kunne ta fram og "inkludere".


Jammen fant vi det, da jublet kona =) 


Jostein holdt på på kjøkkenet og jeg begynte her, i det som skal bli det NYE kjøkkenet.


Mye panel som skal bort !

Bak panelen var det tapet. LAG PÅ LAG med gammel historie.
Det var spennende å se hvor mange forskjellige stiler som skjulte seg bakover i tid.
Jeg har tatt vare på en del "rester" av de forskjellige tapetene så dersom du er inntersert i 
tapet historie så bare ta kontakt.


Bak den ene veggen som skiller to rom var det en brannvegg. Før i tiden  tror jeg det var 
mye en ved ovn i nesten verdt eneste rom.

Lag på lag...

Min absolutte favoritt i tapet granskingen er denne på bildet under.
Vakker....tenk så fin stue det har vært for en velstående famile langt tilbake i tid.
For denne tapeten var langt bak i tapet rekke. Så vi snakker nok langt over 100 år siden...Ser man det. Laft ...hurra !


Og så...bort med brann veggen. Godt jeg har en mann med krefter..

Med riving blir det ROT !!


Og så bort med dritten =)Restene i taket fjernes så er det gulvet som står for tur.
Teppet ble fjernet og under lå det et belegg. Det ble rullet og teipet.
Planen var egentlig å ta frem det gamle tregulvet og bruke her men så fikk kona en ny ide
og mannen fikk enda mer ekstra arbeid...
Mer om det i et senere innlegg....Rommet er "klarert" så langt og vi kan begynne å ta mål til kjøkkenet..

Mer om det i neste innlegg =)

Takk for at du tittet innom.

Ha en fin dag !

-MonaKommentarer

Populære innlegg