Forever for Menn 👌🏼

Hei !

*Jobb innlegg *Nå til helgen er det Halloween og i den forbindelse er det Hallo Flekkefjord ( se link ) i Flekkefjord sentrum, deretter runder vi over i November måned og FARSDAG ! Vært år er det litt sånn at folk ikke vet hva de skal kjøpe til farsdagen, far har stort sett alt ihverfall vist det er er far som er 50 + 🙂 Den yngre pappaen er mange ganger litt enklere å gi en gave til ! Kjenner du deg igjen ? Lurer du på hva du skal finne på ?
Jeg kan hjelpe deg med det 😁😁😁
Pappan min har fått det samme til farsdagen av meg og min søster i mange år på rad, nemlig produkter han bruker hygiene messig !  I år blir det nok samme prinsipp men unntaket er at jeg skal unne han et par KVALITETS produkter, produkter i fra Forever Living ! Jeg er så stolt over disse gode produktene jeg nå er forhandler av så det gleder jeg meg til å la han teste ut 👌🏼😊 Det spiller ingen rolle om han vet at det kommer gave til han i form av noe jeg selger for han vet jo ikke hva 😉


Hadde det vært greit å fått en gave til far levert på døren, innepakket og klar til levering ? Det eneste du trenger å gjøre er å betale kontant / faktura eller med Vipps. Levering/ Servicen får du inkludert , du trenger kun å betale for produktene ! Gi far/pappa noe han kan bruke på seg selv , han fortjener det i stedet for en blomst som visner eller en konfekt eske som han kansje ikke vil ha ! 

Jeg har produkter som  Aloe Vera Såper ( Avocado Hand&Face og Aloe Hand & Face - må virkelig prøves),     Aloe Vera Jojoba shampo ( passer alle hårtyper og er mild og god mot håret )     Aloe barbergel ( gjør huden oppfrisket, gjenfuktet og uimotståelig myk , mild og frisk duft. Passer også til damer ),     Aloe styling gel ( gir fyldighet, glans og form ),    Aloe Lotion ( mild og god fuktighets krem med Aloe vera , jojobaolje og vitamin ) Aloe Ever Shield Deo stick ( er en både  skånsom og effektiv deodorant med en mild duft som passer både kvinner og menn. Inneholder IKKE aluminium klorid. Kleber ikke og setter ikke flekker på klærne ) !

Gentlemans Pride, Oppfriskende Afther Shave Lotion med bla. Aloe Vera, rosmarin, og Agurk som skånsom beroliger og gjenfukter huden og gjør den herlig myk og glatt. Frisk maskulin duft og jeg personlig synes den lufter fantastisk.


For den som gir pappa den lille ekstra vil jeg anbefale 25TH EDITION COLOGNE :

Stimuler sansene dine med de friske og aromatiske duftene til 25th Edition for menn.
25th Edition for menn (Eau de Cologne) er en lett, aromatisk skogduft med en sensuell, maskulin miks av noter fra frukt,
urter og trær som alltid føles friske og aktuelle. I toppnoten blandes aromatiske noter av knust basilikum og lavendel
fra Middelhavet med en oppfriskende kombinasjon av ananas og bergamott fra Calabria. Fra hjertet av duften kommer et noe fruktig, aromatisk inntrykk der geranium og teblader fremheves av Granny Smith-eple. Duften utvikler seg og avslører en maskulin base av eikemose, sandeltre fra Mysore, sensuell musk, virginiaseder og tonkabønne.

Kosttilskudd som menn absolutt godt kan få i en gave ! 


Et kosttilskudd spesielt for ham. Vit♂lize™ eksklusive blanding av viktige næringsstoffer er utviklet med fullt fokus på mannens behov. Vitamin C, D, E og B6 er alle nyttige vitaminer, her kombineres de med mineralene selen og sink, som også har vist seg å spille en stor rolle når det gjelder mannens helse og velbefinnende.
Vitamin C, E, selen og sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Selen bidrar også til normal spermie- *produksjon (spermatogenes) og til normal funksjon hos immunsystemet. Mineralet sink bidrar blant annet til normal fertilitet og reproduksjon og til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Dessuten bidrar sink til normal kognitiv funksjon (dvs. hjernefunksjoner som minne og tankeevne). Sink og selen har også betydelse for normalt hår, normal hud og normale negler. Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten. Vitamin D bidrar blant annet til normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor, samtidig som de bidrar til å opprettholde normal en benbygning og normale tenner. Vitamin D bidrar også til å opprettholde normal funksjon i muskler og immunsystem.* En daglig dose av Vit♂lize™ (2 kapsler) gir ham dagsbehovet for alle disse viktige næringsstoffene. Dessuten inneholder Vit♂lize™ lykopen, olivenolje, gresskarfrøolje og granatepleekstrakt.

Kosttilskudd med et omega-3-innhold spesielt tilpasset for å etterligne en kost rik på fisk og skalldyr. Inneholder en balansert kombinasjon av omega-3-fettsyrene DHA og EPA, og har en frisk smak av sitron og lime.
Omega-3 inngår i gruppen essensielle fettsyrer, en gruppe stoff som har stor betydning for kroppen. De er like viktige som vitaminer, mineraler og aminosyrer for at kroppen skal fungere, hele livet. Den enkle vegen dit? Forever Arctic Sea®.

Her er det noe for alle pappaer. Ta kontakt med meg på mail : foreverbluedoor@gmail.com eller ring meg på tlf: 98853435 og jeg setter sammen gaven du vil gi og pakker den inn og levere til deg og jeg gleder meg allerede ? Hvorfor ? Fordi det gleder meg å kunne glede deg 😄😄😄  Du velger summen ca . 200; ca. 300; ca. 400; ca 500; ca 600; ca 700; Du skriver hva du ønsker å ha med og jeg sender deg pakke pris 😄
Jeg må ha bestillingen din innen 03.11.2016 i tilfelle det er noe jeg går tom for og må bestille . Jeg må ha litt vare leverings tid ! Da skal du ha varene klare til Fredag 11.11.16 ! ( herreduft feks. er bestillingsvare )
Da GLEDER jeg meg til å høre i fra deg og jeg håper DU benytter deg av denne muligheten 🙂 Jeg blir veldig takknemlig om du deler innlegget med dine venner som trenger gavetips 🙂 Det går mot jul også og jeg gjør det samme til jul. Så ønsker du julegave på samme måte så gi meg beskjed ! Da må jeg pakke det i jule tema 🙂 Det blir også generell gave tips til jul her på bloggen. 
Ha en fantastisk dag dere ! Nå flytter vi inn i huset til helga 😄

-Mona ♥︎


Kommentarer

Populære innlegg