Kanon kampanjer 😍

Hei 🙂

Takk til alle som besøkte oss og handlet på Flyttesalget på Søndag. Det var morro at folk tok turen og hjalp oss å redusere pakkingen.
" Dette er ikke et renoverings innlegg "

Jeg ønsker å formidle at jeg selger IKKE slankeprodukter, man kan ikke kjøpe seg slank. Derimot så kan man kjøpe gode verktøy og hjelpe midler innen kategori " Fitness" som kan hjelpe enn til å endre livstil og kosthold og det kan resultere i at man får det bedre med seg selv. Bedre helse og selvtillit øker gleden og livs kvaliteten og det sier ingen Nei takk til dersom det er i ens innteresse... ! Vil du vite mer så ta kontakt med meg. Du kan komme til meg eller jeg hjem til deg og fortelle mer, når det passer best for deg.

Jeg selger også produkter innen Beauty: Hud, Ansikt, Hår og Duft og produkter innen  Wellness : "Tilskudd", "Spa" og " Hjem"  så her er det noe for alle både kvinner og menn !
Du kan komme til meg eller jeg kommer hjem til deg med mine produkter og info. Jeg hører gjerne i fra deg. Mail: foreverbluedoor@gmail.comJeg lager et innlegg i dag med noen knakende gode kampanjer på produkter i fra Forever Living / Aloe Vera !
Jeg må UNDERSTREKE at disse tilbudene IKKE gjelder hos andre forhandlere ettersom vi selv er ansvarlig for kampanjer og rabatter og styrer vår egen virksomhet uavhengig av hverandre.
Jeg kjører kampanje på følgende produkter :

* C9


 Legg grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag!


* Vital 5 - En av bestselgerne til Forever. Passer til alle personer !


En smart grunnpakke som forenkler vegen til velvære på daglig basis. Inneholder fem av våre mest populære kosttilskudd: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+. 

 • 4 Forever Aloe Vera Gel
  Vår storselgende Aloe Vera-drikke består av handplukket Aloe vera.
 • 1 Forever Arctic Sea
  Kosttilskudd med omega 3-innhold spesielt tilpasset for å etterligne en kost rik på fisk og skalldyr. En balansert kombinasjon av omega 3-fettsyrene DHA og EPA.
 • 1 Forever Daily
  Den lille tabletten med det store innholdet som gir deg viktige vitaminer og mineraler.
  Inneholder også Aloe Vera Gel, lykopen og koenzym Q10.
 • 1 Forever Active Probiotic
  Et veldig populært kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av seks ulike bakteriestammer.
 • 1 Forever Argi+
  Spesielt utviklet for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin og en juice- og fruktekstraktmiks. Gir deg dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre

* Aloe vera juice Gul og Berry


Vår absolutt storselger har vært med helt siden starten, og er i dag mer populær enn noensinne. Handplukket Aloe vera. En god start på dagen!
Ettersom Aloe vera er en sukkulent plante, tar den til seg næring fra den jorden den vokser i. Derfor begynner vi fra grunnen, med å dyrke vår Aloe vera på fruktbare åkrer som gir god vekstkraft og mye næring til plantene.
Forever eier plantasjene og all dyrking skjer gjennom vekselbruk for å ikke utarme jorden. Vi henter vår Aloe vera fra plantens innerste blad, der den er best beskyttet fra ytre påvirkning. Den høstes for hand og transporteres raskt til vårt foredlingsanlegg.
Bladene gjennomgår en grundig renseprosess der de blir vasket flere ganger i kjølig vann og i en høgtrykksvask. Deretter blir den indre geléen tatt ut for hand. Ettersom den største trusselen mot geléen er oksidasjon må den stabiliseres så raskt som mulig. Dette skjer i vår patenterte stabiliseringsprosess. Naturell Aloe Vera Gel er lysegul, inneholder fruktkjøtt og har en litt bitter smak.
Kvaliteten er viktig for oss. Derfor blir vår Aloe vera grundig testet og analysert. Forever er det første foretaket som fikk motta det prestisjefylte International Aloe Science Council Seal of Approval. IASC er et uavhengig råd som vurderer Aloe vera-produkter etter strenge kvalitetskrav.
Anbefalt daglig inntak
40 ml 3 ganger daglig, eller 60 ml 2 ganger daglig. Serveres avkjølt og ristes før bruk.
 • Naturell, stabilisert Aloe Vera Gel
 • Høstet for hand* Argi +


ARGI+ er et innovativt kosttilskudd, utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin samt en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, druer og granateple. Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.
Du som vil leve et aktivt liv vet hva som trengs for å føle seg bra: næringsrik mat, hvile, søvn, sosialt fellesskap og fysisk aktivitet. Å spise variert legger også grunnlaget for en god helse, med en kost som inneholder en god blanding av protein, karbohydrater og fett. For en aktiv livsstil hører også mosjon til. Kroppen vår er laget for fysisk aktivitet og den belønner oss med å gi oss mer overskudd og energi når vi beveger oss.
Aminosyrer er, enkelt sagt, byggesteiner i proteiner. ARGI+ er et kosttilskudd som inneholder aminosyren L-arginin. ARGI+ inneholder også en blanding av fruktekstrakt og juicepulver fra blåbær, bringebær, kirsebær, bjørnebær, solbær, hyllebær, druer og granateple.
ARGI+ gir deg det daglige behovet av vitamin C, D, B6, B12 og folat (folsyre), som alla bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse, mens vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.
Røde blodceller har som oppgave å transportere oksygen til cellene, og både B6 og B12 bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Vitamin C, B6 og B12 bidrar alle til en normal energiomsetning.
Vitaminene bidrar altså blant annet til:
 • immunsystemets normale funksjon (vitamin C, D, B6, B12 samt folsyre)
 • å redusere trøtthet og utmattelse (vitamin C, B6, B12 og folsyre)
 • normal muskelfunksjon (vitamin D)
 • normal dannelse av røde blodceller (vitamin B6 og B12)
 • normal energiomsetning (vitamin C, B6 og B12)

Alle kampanjer ser du ved å trykke på linken under :

KAMPANJE PÅ FOREVER LIVING PRODUKTER ! ( Under innlednings teksten )
TILBUDET GJELDER KUN 1 UKE, frem til Onsdag 26/10 så  handle raskt. Fine julegaver i nettshoppen !

Gjør dagen din god !
Kommentarer

Populære innlegg