Bad del 2 !

Hei !

4 Oktober....tror dere vi kjenner presset eller 😝 Det går fort....veldig fort ! Rundt 3 uker igjen så starter morgenen i Flekkefjord sentrum...du verden 😊
Badet er ferdig på veggene. Epoxyhuset har gjort en bra jobb med Betonlooken og jeg er kjempe fornøyd. Resultatet ble som jeg hadde forestilt meg. Kansje litt annerledes smaks messig for den litt "eldre garden"  men for oss litt yngre...knalltøft !
Badet vårt har jeg ( jeg skriver jeg for at jeg står for idè og design, Jostein snekrer bare vist noen lurte ) valgt å kjøre en betonlook i kombinasjon med rustikke hvite fliser i fra Golvabia som heter " Old tradition". De er kjøpt hos Fargerike Sirnes.
Detaljer som blandebatterier skal jeg være så vågal å bruke Bronse farget, bronse farge går også igjen i speil og knotter på skap. Slukrister og dusj batteri er i messing, fikk ikke tak i bronsefarget på disse. Messing forandrer farge og får "patina" med tiden og da glir de inn sammen med bronsen. Selve messing detaljene ses ikke sammen med bronsen så det går fint.
Badet er nå klart for rørlegger så Comfort Halvorsen Rør skal inn og koble rør og montere deler/innredning.
Viser litt bilder av veggene med betonlook. På det første bildet ser du hvordan det ser ut når det påføres andre strøk. En mørk masse...


På bildet under ser du når det er tørket og det er påført en lakk. Det kule "spillet" i fargene gjør at det blir liv i veggene og ikke bare en grå flate. 


Laget med lakk gjør at det er enkelt å holde rent.Jostein har laget benkeplate etter ønske i fra kona. Den er påført BètonCirè. Hyllen er laget grunnet litt spesielt valg av kraner. Da må man være kreativ og tenke litt nytt. Det blir 2 vasker 👌🏼Nå gleder vi oss til siste finisher....innredning og kraner. 
Gikk du glipp av del 1 av jobben Epoxyhuset gjorde hos oss så kan du lese det HER !!!!

Ha en fin høst dag i det nydelige været ☀️
-Mona ❤︎


Kommentarer

Populære innlegg