Takk !

Heeeeeei alle sammen !

Går det bra eller ? Her hos oss går det veldig bra, slitne men glade og ikke minst fornøyde ! Jeg vil benytte anledningen i dette innlegget til å takke alle dere som kom på flyttesalget og alle som har handlet av meg og ALLE mine annonser på Flekkefjord kjøp og salg på facebook.  Nesten alle ting jeg har lagt ut for salg har blitt solgt og jeg er kjempe takknemlig for da blir mindre for oss å bære og flytte på. Ikke har vi plass til alt heller for vi må tenke helt annerledes innrednings messig.
Uansett dere, tusen tusen takk !

Jeg vet at mange av dere venter spent på resultatet i "Behind a blue door " , det er hyggelig å høre alle tilbake meldingene og ikke minst alle dere som har fulgt oss i prosessen....jeg er overveldet av responsen. Hva kan en si..vi gjør noe vi begge liker. Jeg elsker å tenke ut løsninger og være litt kreativ og Jostein gjør snekker jobben. Vi er et bra TEAM selv om vi innimellom "knuffer" litt, men dere : Hvem gjør ikke det ???
Nesten 1 år har gått siden vi startet...5 Desember 2015 fikk vi nøkkelen og overtok en særdeles "ut på dato " bolig. La oss ta et tilbake blikk så du husker hvordan det var når det blir nye blogg innlegg etterhvert !Det som var spennende når vi var på visning var og tenke muligheter og løsninger. Jeg hadde mange ideèr og tanker og Jostein tenkte "arbeid" 😂 ... ! Interiør har vært min store glede i over 7 år så det faller seg vel naturlig at på dette prosjektet vårt har jeg nok dominert i litt høy grad med tanke på løsninger, utførelse , farger og interiør. Men det skal sies høyt at ingen ting av dette lar seg gjøre uten en flink snekker, og FLINK snekker er jeg gift med. Mannen min Jostein er utrolig flink og dette er hans yrke så noen utfordringer måtte han jo ha  og han har utført med glans 😀

Dette året har vært spesielt. Det har vært mye jobb og lite andre ting. Stakkars familien har nesten ikke sett oss og det har gått på bekostning av mye kvalitets tid med dem, men nå blir det snart litt ekstra tid i ukene ettersom vi kan ta alt som gjenstår litt etter litt.
Vi har fortsatt en del igjen å gjøre. Vi må ha ny trapp, pusse opp 2 entreèr i 1 etage, lage et lite bad i kjeller og lage en bod. Pluss en del andre små ting inne. Nok og gjøre men heldigvis med et litt annet tidspekter !

For meg har prosjektet vært et "trenings år" , de som kjenner meg vet hva det innebærer. En periode i Feb/Mars var jeg så sliten og kjørt etter krevende arbeid at jeg ikke viste hvordan jeg sko finne krefter til å fortsette....så startet jeg med produkter i fra Forever Living og fikk en litt lettere hverdag og mer energi. Det er viktig å lytte til kroppens signaler og gi den tilskudd av det den har behov for for å fungere . Jeg har begynt å jobbe litt igjen ( etter lang tid med sykdom ).... jeg jobber med Forever Living vel og merke, mange trodde jeg sko ha en interiør butikk i kjelleren men det blir ikke foreløpig, det hadde vært en stor drøm men det blir for krevende for kroppen. Jeg må finne en balanse gang og  Forever .....ja...jeg blir rett og slett glad over å jobbe med slike gode produkter og menneskene rundt Forever og man styrer hverdagen etter formen. Vil du vite mer om mulighetene i Forever så kan vi snakkes om du vil !

Lekkert eller hva 😂😂😂  I helgen skal vi kjøre flyttelass. Mye er flyttet allerede og er på plass men nå er det den virkelige flytte helgen. Møbler, seng og frys, spisebord også videre skal flyttes i morgen, Lørdag og i morgen blir det første overnattings døgn i huset. Det blir jo litt rart, kan ikke si annet 😊 I dag har min søster Lene og meg vasket ut av soverommene og i løpet helgen og den kommende uken skal alle interiør detaljene på plass, siste kronen på verket og da dere....da gjenspeiler resultatet av 11 måneders hardt arbeid seg og jeg gleder meg til å vise dere. Smør dere med tålmodighet litt til mens vi gjør oss ferdige 😁😁
" Behind a blue door 👇🏻 "Ha en fin  Halloween helg !
- Mona 🎃
Kommentarer

Populære innlegg