Julebord på Bølgen & Moi, Kvinesdal !

Heisan !

Først og fremst vil jeg takke for alle tilbakemeldinger på kjøkkenet vårt, Wow sier jeg bare...det var helt rått ! Den responsen alle veier.... det er så MORRO når man inspirerer på den måten. Det er en veldig god følelse. Jeg håper mange får gode råd og tips her på bloggen vist en går med oppussings planer !

 I helgen som var og nærmere bestemt Fredag var vi på julebord på The Bølgen & Moi Utsikten Hotell sammen med Hamar & Vikeså Bygg A/S ! For å være ærlig så hadde jeg aldri vært der og spist før.. !
Du verden for en opplevelse sier jeg bare ! WOW følelsen vi alle fikk når vi vandret sultne mot matfatet var helt enorm. Nesten alle gjester stormet mot varm maten og noen deriblant meg gikk til den kalde maten.
Det manglet ikke noe på julebuffen i varme retter, det var et MEKKA for matglade mennesker. PÅ kald mat buffen var det også mye uvventet å velge blant, mat retter man ikke forventer på et julebord men derimot på en restaurant med mange "stjerner" ! Jeg var helt overveldet og det samme hørtes det ut som om de fleste var.
Etter å ha forsynt meg mat gikk jeg pent inn og "parkerte" tallerken og fant fram mobilen for å knipse noen bilder, jeg hadde nemlig mens jeg forsynte meg med mat observert dessert buffen ...og jeg fikk VANN I MUNNEN og siklet ganske der jeg gikk. Dette måtte foreviges.
Dessverre så krydde det av sultne mager rundt middags buffen så jeg kunne ikke driste meg inn i mellom der å knipse men her får du en smakebit av dessert avdelingen.Bord dekkingen var også i særklasse, annerledes og spennende presentasjon.
Utpå kvelden var det liv laga med dansende servitører og god musikk.
Bølgen & Moi skårer høyt på lista kan man si og jeg anbefaler deg virkelig å nyte et godt måltid der 👍🏻

Bon apetitè 🍽

God kveld 🙂

-Mona / @behindabluedoor

Kommentarer

Populære innlegg