Velkommen inn på badet : Før og etter !

Heisan !

" Please do not copy my pictures without permission ©️ "
#ad

Tusen takk for alle tilbake meldinger på kjøkkenet vårt, det er hyggelig at det inspirerer så mange !
Håper jeg kan inspirerer dere med de andre rommene i huset også. Det kommer nok tydelig frem at når jeg tenker design og utforming så følger jeg ikke trender og moter. Jeg går for ideène som popper opp i hodet... !  Jeg tenker ut hvordan det skal utføres design/stilmessig og alle detaljer  mens Jostein gjør alt snekker arbeid,  det gjør han med stil. Han har fått maaange utfordringer av sin kone for jeg er av den oppfatning at det aller meste går ann, nesten ihvertfall. Han løser de fleste flokene og jeg er veldig stolt av han ❤️

I forhold til badet jeg "designet" i vårt forrige hjem så har jeg lagt om stilen i det nye. Denne gangen ville jeg være litt vågal og blande elementer av betong, bronse og rustikke hvite fliser. Kall meg gjerne galen (som noen tenkte underveis ) men det er jo gøy å skille seg ut. Min søster Lene var veldig skeptisk til baderoms løsningen med betong og bronse 😂 Vent og se sa jeg da 😁
Standard baderom er fint hos alle andre men jeg kan liksom ikke ha det selv....Jostein liker det meste 🙂, han er god til å ha tro på mine ideèr  😄

Jeg startet med å lete etter de rette kranene til vask, dusj og badekar. Jeg brukte lang tid på og bestemme meg og for å finne "de rette". Deretter fant jeg flisene som er i fra Golvabia og kjøpt hos Fargerike Sirnes, Flekkefjord. Til slutt tok jeg føre meg veggene og der hadde jeg bestemt meg for beton look ! Jeg trålet over nettet for å finne rette produkt og valget falt på Epoxyhuset , de har et produkt som heter Beton-Cire ! Se tidligere innlegg om produktene og utførelses metode på linkene her : Bad del 1 og Bad del 2 om du vil vite mer !
Firmaet holder til i Stavanger, du kan få Beton Cire i mange farge nyanser . De lager det som du ønsker.
Kjempekult produkt som er lett å holde rent og etterlater en råkul finish.

Alt av rørlegger deler, kraner, badekar, do og dusj dør og vasker er handlet hos Comfort Flekkefjord Halvorsen Rør ( for produkt info ta evnt kontakt med leverandør på Facebook ) !
Kraner på badekar og vaskene er i fra FIMA -Carlo Frattini ( Comfort Flekkefjord )  !
Baderoms innredning er fra Ikea og benkeplate er egen produsert for å tilpasses til kranene, behandlet med Beton Cire.
Taket er panel malt i Klassisk Hvit og det er spesial bestilt i den fargen hos Bergene Holm.

Lamper er i fra Ellos og håndkle knotter i Bronze er kjøpt hos LilleBille Flekkefjord !

Baderom`s produkter ( velvære ) er i fra min egen nettbutikk : ForeverBlueDoor / Mona ( produktene kan bestilles på min nettbutikk og sendes via post eller direkte levering i Flekkefjord, evnt hentes på mitt "kontor" ) Fine gave produkter til jul , jeg lager fine gave esker til han/hun og det er full bytterett på produktene . Se eget innlegg om "åpent hus" i morgen Lørdag 26/11 !

Vinduene er laget på mål hos Lunden Snekkerverksted
Listeverk er kopierte fra gamle opprinnelige lister.

Ellers på badet så er speilene kjøpt på Hannåsvollen gård hos snille Kjersti.

Da tar vi et tilbake blikk på hvordan det var :
2 rom ble til ett :


Etter :
Mangler fortsatt hylle til velvære produkter men den er jeg i ferd med å spraye for at den skal passe inn 😊

Listverk malt i 80 glans med Nordsjø Professional fra XL Bygg Flekkefjord.


Vindus dekor/ skjerming i fra Fargerike Sirnes Flekkefjord. Gardiner i fra Princess Interiør Amfi Flekkefjord, laget på bestilling !
Baderkaret er fra Westerberg med løveføtter i antikk messing !
Før:

Etter:

Er det ikke fantastisk hva man kan få til om man bare ser mulighetene ?
Vi er kjempe fornøyd ❤︎ 

Har du spørsmål til noe ang oppussingen vennligst sen en mail til :

Takk for besøket og på gjensyn ♥︎
-Mona

Tekst/Foto/Baderoms design : Mona Tobiassen Ersdal
Arbeid utført av : Snekker /Jostein Ersdal 
Rørlegger: Comfort Halvorsen Rør Flekkefjord
Beton Cire på veggene: Epoxyhuset Stavanger
Maling Lister/foringer: Mona T Ersdal / med Nordsjø Maling i fra XL bygg Flekkefjord
Elektrisk: Lokal firma
Fliser: Lokal 

Kommentarer

Populære innlegg