Velkommen inn i vårt "Drømmekjøkken " ♥︎

Hei alle sammen !

#ad

" PLEASE DO NOT COPY MY PRIVATE PICTURES WITHOUT PERMISSION ©️ "

Tusen takk alle trofaste lesere som er innom vær dag og ser etter oppdatering. Det har vært full fokus på flytting og gjøre seg ferdig med boligen i Tverrteigen hvor vi bodde så lite tid til blogging. Torsdag 10 November overtok ny eier den gamle boligen vår og det gikk over all forventning. Jeg hadde trodd det sko bli mye følelser og veldig å være der for siste gang men som jeg skrev på Facebook så flyttet følelser og innredning med oss til byen. Et tomt og kaldt skall som står igjen er ikke det samme som et hus fult innredet med personlige ting. Det har vært noen fantastiske år på Søyland, hvor vi begge har vokst opp som barn men minnene tar vi med oss videre. Nå er vi klar for ny bolig og det å skape nye minner ♥︎ " Behind a blue door " begynner å bli ganske så ferdig i 2 etage. Bare små ting gjenstår og loftet over kjøkken og spiserom skal isoleres. I vinter skal 1 etg gjøres ferdig i 2 entreèr. Vi blir ikke arbeidsledige med det første men vi har nå bare et sted og forholde oss til og vi trenger ikke å kave vær dag 😄 Det skal bli fantastisk 👍🏻

I dag vil jeg viser dere vårt nye kjøkken og det blir før og etter bilder ! Jeg håper du blir inspirert og ser at det å se muligheter i gamle hus er spennende og det kan gi fantastiske resultater vist man legger god innsats inn i det, en god planlegger og en god snekker så kommer du langt 😊👍🏻 Kan du/dere ikke gjøre jobben selv så har Hamar & Vikeså gode fag folk til jobben 😊 Min mann jobber for det firmaet 😁

Alle som har fulgt meg på instagram vet at kjøkkenet vi hadde i " Villatverrteigen" betydde mye for meg.  Det funket så utrolig godt i praksis på alle tenkelige måter ! Når vi sko lage nytt kjøkken nok en gang så var utgangspunktet kjøkkenet vi hadde. Jeg brukte mye tid på tegning og planlegging ( jeg er ikke avansert i tegningen og brukte god gammeldags blokk, linjal og papir ) . Jostein lærte meg på forrige kjøkken hvordan jeg brukte linjal og mål når jeg tegnet kjøkken innredning så det er utrolig morro og sette seg ned å tegne og planlegge, viske ut...gruble osv.


Å få mål og innredning til å passe i sammen kan være en utfordring men det er viktig å ikke gi seg før man er helt fornøyd. Når vi hadde revet ut og skrelt vårt nye kjøkken inn til beinet tok vi mål om igjen og om igjen for alt sko være helt nøyaktig. Det var viktig at rommets 16 m2 ble utnyttet til det maksimale. I gamle hus er det mye skjevt og mens jeg tenkte og tegnet tok Jostein sa av nøyaktige mål og kryss sjekket hele tiden at alt var "innafor" ! Vi måtte regne på hva utforing av vegger osv ville ta av rommet og ja...det var mye å ta hensyn til. Gulvet ble bygget opp på nytt med bæring for å kunne bære en svar og tung benkeplate.

Når jeg var ferdig å tegne kjøkkenet gikk jeg igjennom alt med Jostein og han kryss sjekket nok en gang mål og slikt og så tegnet han mine kråke tegninger om til ordentlige tegninger som vi tok med til kjøkken leverandør.
Kjøkkenet var allerede i planlegging en måned etter at vi overtok huset, det er jeg glad for at vi begynte tidlig med det. God tid og god planlegging gir gode løsninger og resultater 😁
Vi leverte inn tegningene til 3 forskjellige kjøkken leverandører. Den ene av de kom aldri med tilbake melding, nr 2 ble jeg ikke helt fornøyd med profilene og nr 3 som var Drømmekjøkken Stavanger hadde jo bare så mye fint å velge i og der fant vi  vårt " Drømmekjøkken " og det heter Meny Hvit !
Siv Therese på Drømmekjøkken fikk tegningene og startet sin prosess og la alt inn på mål osv. Vi hadde en del utfordringer underveis med både tegninger og mål men jeg er ganske så sta og Siv Therese synes nok til tider at jeg var veldig bestemt 🙈 uansett utfordringer så ordnet hun opp og kjøkkenet ble til slutt som jeg hadde planlagt. Folkene på Drømmekjøkken yter en fantastisk god service og gjør sitt beste for at kundene skal bli fornøyd !
Hvitevarene vi har har brukt er i fra Simens, vi har også satt inn musikk anlegg med DAB radio kjøpt hos kjøkken leverandør. Det er i fra Harman Kardon og vi har satt inn høyttalere i kjøkken og stuer, angrer ikke et sekund på det.
Benkeplaten er kjøpt hos kjøkken leverandør og den er i fra Bryne Steinindustri !
Gulv flisene heter Theodor og er i fra Ulfven , de er håndlagde sement fliser ! Vasken er i silgranitt i fra Blanco. Kjøkken kranen er i Bronze og er kjøpt hos Comfort Flekkefjord Halvorsen Rør , Rørlegger arbeid er også utført av samme firma.

Vinduer er laget på mål hos Lunden Snekkerverksted

Hvitmalt vegg har fargen klassisk hvit malt i Nordsjø maling Perform+ " Easy2clean" ( enkel å holde ren ) fra XL bygg Flekkefjord.
Listverk/Foringer er malt i klassisk hvit. Det er brukt Professional i fra Nordsjø maling. 80 glans på lister og 40 glans på foringer, fra XL bygg Flekkefjord. Taket er også malt i Professional Dør, list og panel i glans 80.
Lampene er kjøpt i Sverige og er i fra Chiq Antique 😊

Kjøkken før og etter :FØR:


ETTER :FØR :


 ETTER : 


Er det ikke FANTASTISK hva man kan få til ut av noe gammelt 😁 Tusen takk til Drømmekjøkken, Bryne Steinindustri,  Ulfven og Comfort Flekkefjord Halvorsen Rør for godt samarbeid 👍🏻😁

Takk for besøket ❤︎ Del gjerne innlegget med dine venner ❤︎

Tekst/ Foto /Design : Mona Tobiassen Ersdal 

Arbeid  utført av : Team " Ersdal " 

❤︎

Ha en fin fin kveld 🎶


Kommentarer

Populære innlegg