Velkommen innom ♥︎

Hei og GOOOOD Fredag !

Søndag er første Søndag i advent. Jeg har ikke rukket å fått pyntet så mye men stjernene i vinduene er nå på plass. Advent `s stake må jeg også få ordnet. Ellers blir det jule pynting litt etter litt.
I morgen Lørdag har blir det "åpent hus" i 1 etage og min søster Lene og meg ønsker dere Velkommen til juleshopping.
Jeg har fikset opp mitt " Forever team kontor" hvor jeg har samlet alt som har med Forever å gjøre. Kjekt å ha muligheten til å ha alt på en plass.  Jeg skal være i Lundsen senteret i Flekkefjord Torsdag og Lørdag de to første ukene i Desember, der har jeg stand med alle de fantastiske produktene. Det blir mye fine gavetips/gavepakninger. Jeg "varmer opp" med et "åpent hus" !

Nå har DU mulighet til å komme innom på en juleshopping/inspirasjon i litt roligere omgivelser i Fjellgaten 5 i morgen. Jeg åpner for deg og dine venner kl 12:00 og utover til ca 14:30-15:00 !
Det er et privat arrangement.

Jeg har nettbutikk ForeverBlueDoor/Mona
Jeg har stilt ut alle produktene jeg har tilgjengelig og du får mulighet til å smake på Aloe Vera juicer og Argi+. Det blir også kaffe og kake til deg som titter innom. Gode kampanjer og mulighet til å vinne produkt pakke 😊 Varene pakkes ned igjen over helgen og klargjøres til første stand den 1 Desember. Da er jeg på plass i Lundsen senteret fra kl 15:00 !

Kom og lukt, prøv og smak og bli inspirert 🙂

Vertinne er Forever Living / Mona Tobiassen Ersdal


Håper vi SES 🎁

-Mona


Kommentarer

Populære innlegg