God Jul 🎅🏼

Hei 😊

Dette har jaggu vært nok en måned som bare forsvant liksom. Så er det Jul dere..." nå har vi vaska gulvet og vi har båre ved 🎶🎶 " Jeg har ikke vasket ned huset til jul...det var jo temmelig rent for noen uker siden. Jeg er rett og slett ikke vaske ned huset til jul typen heller...jeg vasker når det trengs. Bært inn ved til jul ???? Bære ved gjør vi vær dag så den er "check" 😂 Pakkene er klare og og i dag skal grøten til riskremen lages. Tradisjonen tro lager vi risgrøt på lille julaften og bruker til å lage riskremen på Julaften. I år er det mamma og pappa , min søster og hennes familie som får riskremen vi lager for vi skal være hos mine svigerforeldre på julaften og de har egen riskrem. Riskremen i vår tradisjon følger måten min mormor laget den på, hun laget verdens beste riskrem og med en aldri så liten ekstra ting oppi som ingen andre bruker. Ingenting slå den riskremen i mine øyne men slik er det jo hos de aller fleste. Vi synes vel alle at den riskremen vi vokste opp med er det aller beste 😋 mmm...det er så GODT og vi sparer igjen litt til oss selv som vi kan koooose oss med 😋

Kakene har vi bakt, men det ble med to slager. Vi går jo å små spiser hele tiden når de først ligger i kake boksene så jo mindre jo bedre !


I "Behind a blue door " er det pyntet til jul, akkurat nok pynt til å få julestemning. Mye av julestemningen for meg kommer med jule musikk. Det spilles mye jule musikk den siste tiden før jul og p7klem og bare julemusikk hele tiden så den hører vi mye på.  
I går spilte jeg " The Millenium prayer " i ugaven av en gruppe som heter "Trapstars " så mange ganger at jeg mistet tellingen. Den er så vakker og så mektig at jeg får gåsehud.
*

På nyåret skal jeg i gang med testing av noen produkt pakker jeg er forhandler av, det er kickstartere til en litt sunnere livsstil ! Jeg vil gjerne øke kunnskapen og erfaring om programmene som følger med i disse boksene. Jeg vet mye allerede men jo mer man lærer jo bedre og som forhandler er kunnskap viktig.

Har DU planer om en sunnere livvstil på ny året ? Restarte deg selv litt etter en høst og jul med mye god mat og utskeielser ? Da kan du kontakte meg, jeg vil gjerne ha deg med i programmet mitt. Passer for 18 år og oppover 😊
For vær 10 ende person som blir med trekkes en person som får et 15 dagers program gratis 💪🏻 Det er enkelt men krever litt selv disiplin og faktisk et ønske om en "litt lettere hverdag " 😁 Passer til både hun og han.

Bli med da vel... det går over 9 / 15 eller 30 dager  🤗 Send meg en mail på : Foreverbluedoor vist du vil vite mer, eller ring meg. Det blir oppstart i Januar !

Nå skal vi kose oss litt ekstra i Julen med familie, god mat, kaker og alt som følger med. Vi skal slappe av og ta vare på hverandre for det er viktig det... " Å ta vare på hverandre " , man vet aldri hva morgen dagen bringer så gjør dagen din god.

GOD JUL ALLE SAMMEN 🎅🏼
-Mona 

Kommentarer

Populære innlegg