Jul i Pyjamas 🎄

Heisan !

Nå er det ikke lenge til jul gitt. Jeg skal ha siste stand med Forever nå på Torsdag så på Lørdag er det fri og vi skal gjøre unna julegavene. Nå er det på tide og begynne jule forberedelsene. Jeg begynner allerede nå i kveld med å lage noe godis. Skal lage honning karameller med Forever Bee honning som du kan komme og prøve smake på Torsdag mellom 15-19 på Lundsen senteret ( om du bor i nærheten ) ellers så skal jeg lage fudge i forskjellige smaker.
Jostein og meg skal begynne med kaker til helgen.

I går pyntet vi juletreet. Pappa var bekymra for om vi fikk inn "det store treet" i stuen 😂 Treet kunne vært enda større spør du meg men da hadde vi fått lagrings problemer når treet sko plasseres bort. Treet er kunstig, vi fikk det av pappa i fjor og det er helt nydelig. Kunstig tre fungerer helt fint spør du meg, kan jo bare tenne et gran lys eller ta inn noen gran bar vist man må ha "lukten " 😀

Jostein og meg er pyjamas personer, når vi er "laid backe" så tusler vi rundt i pyjamas og putler med ting. Det er fantastisk. I går pynta vi treet i pyjamas og med jule musikk i bak grunnen, vi er ikke så høytidelige 🙈
Deler litt bilder med dere 😊 kjekt med litt hverdagslige bilder etter all oppussing !

" Tøff i pyjamas "
 " de galne har det godt 😂 "
Ha en fin uke og nyt førjuls tiden 🎅

Kommentarer

Populære innlegg