Ikke lenge til morsdag 😁

Heisan !

Godt Nytt År alle sammen, for de av dere som følger Behindabluedoor på Facebook så har jeg fått sendt ut Nyttårs hilsen for noen dager sider på siden min. Julen gikk stille og rolig for seg og vi koste oss masse med god mat og familie, vi gjorde også ting vi ikke hadde prioitert så mye i år 2016. En fin jul og julehøytid. Nyttår slappet vi av stille og rolig og så på rakettene utover hele byen i fra Lilleheia. Nå er vi over i nytt år og nye muligheter. Vi har vært litt "treige" i gang i huset men nå er vi "on track" og har begynt med entreène i 1 etage. Nå skal det bli en helhet der også og det blir så digg....det har vært så rotete og kaldt og stusselig...men NÅ dere nå skal det bli bra. Eget innlegg kommer om det 🤗

Nå om dagen er jeg mest opptatt av å legge planer for min Forever virksomhet. Det er mye spennende som skjer i Forever, mye muligheter og et fantastisk arbeids miljø og mye glade mennesker. Hvorfor er de så glade, jo for at de er en del av noe stort. I Forever får man livsglede, vennskap, frihet, suksess, og en kan gjøre en forskjell i andres liv og selvfølgelig får man tilgang til gode kvalitets produkter til bedre innkjøps priser. Alle kan registrerer seg i Forever enten som "personlig shopper" ( se på det som en H&M konto hvor du registrerer deg og  handler til deg selv i nettbutikken ) eller man kan velge å gjøre mer ut av det og selge videre til familie, venner osv som kansje vil ha det samme som DU bruker, da kan du være i gang med din egen business uten nesten å være klar over det selv...du "blir"  produktet du selger.


Jeg ser etter 2 personer som kunne tenkt seg å bli en del av mitt team alder i fra 18 og oppover. Mann eller Dame spiller ingen rolle, det er nesten like mange av begge parter i Forever. Er du Mann og har blitt arbeidsledig og leter etter noe å gjøre...hvorfor ikke prøve Forever, eller om du er Dame og vil ha en liten ekstra inntekt. Du styrer din egen virksomhet og er selvstendig. Min oppgave er å veilede deg og gi deg opplæring til du føler deg trygg og mestrer oppgavene på egen hånd. Vi holder kontakt via telefon, mail og møter så det det spiller ingen rolle hvor i landet du bor eller verden for den saks skyld 🤗.  Jeg vil gjerne ha deg med i teamet og la deg få muligheten som Forever Living tilbyr. Forever har mange arrangementer i løpet av året og det er mye morro og være med på men det er mye kjekkere å gjøre slikt sammen med noen man jobber tett med. Vil du vite mer så kommer du til meg eller jeg til deg.


Nå som det nærmer seg morsdag den 12 Februar så ønsker jeg presentere fine morsdags gave tips i Homeparty`s. Jeg forteller også om Forever sitt F.I.T. program for de som er opptatt av å endre kostvanene sine og legge om livsstilen.

Det forventes ikke mye i et homeparty, kun DEG og noen gode venner...kansje en kopp kaffe og for min del litt av deres tid. Jeg gjør min jobb og når jeg drar kan dere kose dere mens samtalen sikkert er godt i gang 🤗🎶 . Alder spiller forresten ingen rolle....
Vil du ha meg på besøk nå før morsdag den 12 Februar og eller gjerne utover i Februar også ? Du og dine venner får teste produkter i rolige omgivelser, som vertinne får du en fin gave og som en bonus blir det "lykkelodd" trekning hvor jeg trekker en vinner blant gjestene som også for et produkt i gave. 

Er dette noe for deg ? Send meg en PM på Facebook eller en mail til : Foreverbluedoor Noen av dere jeg kjenner vil jeg kontakte i melding for å høre om dere er innteresert 😁

Kommentarer

Populære innlegg