Så digg 😋

Hei og hå, hur det går !

I dag tenkte jeg å dele oppskrift på sunne, gode og mektige protein vafler. Å bruke næringsrikt protein pulver i matlaging er skikkelig "inn i tiden" ! Får barna servert en hjemmelaget vaffel og du har sneket inn litt gode ingredienser så får de "ja takk begge deler" !
En vaffel kan være så mangt, den usunne varianten eller den sunne varianten.
Jeg laget meg en sunn og kanon god vaffel til Lunch. Jeg har i lang tid vært opptatt av å spise sundt og tenke over hva jeg stapper i meg for å ha en så god helse som mulig. Det er viktig for meg å finne en balanse hvor mage, kropp og sjel spiller på lag og fungerer som et team. God sunn næringsrik mat i forbindelse med kosttilskudds produkter i fra min egen butikk ( Forever Living ) har vist seg å være BRA valg og gjør dagene bedre.

I Forever Living sitt vare sortiment er det protein pulver med Vanilje og Sjokolade. Jeg bruker begge varianter om en annen.
I dag var det vaniljen som ble brukt i vafler. Jeg hadde ikke prøvd den før i bakst og det må jeg si at den skuffer ikke. God på smak er den som shake og den fungerte like bra og vel så det i vafler.Oppskriften :

Sunne vafler, 4 stk
2 egg 
70 g mager kesam 
60 g havremel 
20 g vaniljeprotein, 
1/2 ts kardemomme
1/2 ts bakepulver
2 ts sukrin + 
Vann til passe konsistens. 

Miks alt sammen i en bolle, la svell bitte litt og stek så i vaffeljern. Ingrediensene kan byttes etter eget ønske med andre typer produkter. Det viktigste er å tilpasse etter eget behov. 
Ca 133 kcal i en vaffel uten tilbehør på toppen.

Velbekomme ❤︎

Nyyyyydelig 😋
Spiste opp to plater som jeg hadde toppet med mager vanilje kesam, blåbær/bringebær og Forever Bee honning. 
Proteinpulver kan du kjøpe Her og Forever Bee Honning Her , eller du kan ta kontakt med meg !
Sender i posten 😀

Ha en fin dag dere ❤︎

Kommentarer

Populære innlegg