Nytt år og nye oppgaver !

Hei !

Litt forsinket med nytt innlegg renoverings messig. Vi er midtveis i Januar og vi er nå i gang med å renoverer entreène våre. Vi har en inngang på framsiden av huset og en inngang på baksiden av huset, vi bruker den bak mest siden det er der vi parkerer.
Hadde du vært inne i huset før vi begynte å rive så hadde du ikke kjent deg igjen pr i dag. Vi har tømt hele området i midten av huset i 1 erg og skal lage en stor gang/hall.
Fra begge inngangs dører ser man tvers over til den andre så man kan gå tvers igjennom.
Trappen til 2 etage går opp her i gangen. I trappe området er det åpent helt opp til taket i 2 etage hvor en stor lysekrone er midt punkt.
Nøye gjennomtenkt og en løsning vi er veldig fornøyd med.
Når det etterhvert blir ferdig så ser man helheten.

Foreløpig så er det rivingen som har stått i sentrum. Vi river opp hele det gamle gulvet for å få et planest mulig grunnlag til å bygge opp nytt gulv. Håpet mitt var og bevare det gamle tregulvet vi fant men denne gangen lot det seg ikke gjøre.
Det blir sannsynligvis fliser på gulvet så nå må jeg ut i butikken og planlegge hvilken 😁

Veggene har jeg hatt en plan på hele tiden ang utførelse. Selvfølgelig med en liten twist og dette innen trevare så nå er Jostein satt på saken til å tenke ut hvordan en gjør det i praksis.
Selv har jeg også en idè om hvordan det kan gjøres så jeg må en tur på XL bygg og studere litt lister og slikt. Det er morro og være kreativ og tenke nytt. I mine øyne er det meste mulig bare en tenker ut kreative løsninger og tenker litt utenfor boksen og fasiten.

Her kommer noen bilder. Det er rotete, det ser sikkert ekkelt ut med alt det gamle....
En ting er sikkert er at skal man renovere noe gammelt og synes at enkelte ting er "ekkelt" da må man virkelig endre "mindset" og tenke om ! Det er bare å brette opp armene og få dritt på hendene for det er MYE dritt arbeid. Men resultatene som foreligger til slutt er så verdt det !På bildet under er et gammelt soverom med utgang ut bak. Her ønsket jeg å lage en bod inni rommet så her skal det settes opp en vegg så vi får en liten oppbevarings bod. Vi skal også ha inn en varmepumpe under vinduet så vi får varme i kjelleren som også siger opp i det store hullet ved trappen, da blir det god varme sirkulasjon.  Det skal inn garderobe , skoskap som vi hadde på søyland ( ser i dag hvor utrolig bra det er med skoskap og jeg savner de allerede ) og ja litt av hvert. 


Gammel dritt ? 👆🏻 Jepp i know...men det er viktig å gjøre jobben ordentlig. Ikke slurve !

*

Ellers så hadde jeg et uhell Fredag den 13 😥 Jeg sko ta et bilde på badet til Instagram og hadde med mitt system kamera. I det jeg snudde meg rundt etter å ha stått i mellom dusj og skap kommode heftet reima på kameraet seg fast i hjørnet på benkeplaten og refleksen sendte det luftveien bort mot badekaret....og da tenkte jeg "oh my god " !!! Heldigvis var kameraet like helt og ingen løser deler inni men linsen utløser seg ikke så det funker ikke. Nå må jeg sjekke opp om det går ann å få tak i ny linse og om det fortsatt funker for ellers har jeg et problem. Bruker det alltid til blogge bilder 😌 Uhell skjer når man stresser litt og gjør ting litt for hastig. Må lære meg og ikke gjøre ting så fort. Fredag den 13 viste seg absolutt for meg 👻 
Det ordner seg nok 😇 Ble et bilde med mobilen da og her kommer det !Ellers på denne fronten så kommer kjøkkenet vårt snart i en nett avis og det blir jo stas da ! Mer om det kommer i et innlegg. 

Vil du følge meg og min Forever Living virksomhet så legg deg til i min private gruppe på linken her :  Forever Living Aloe Vera / Mona Tobiassen Ersdal  / her kommer mine private videoer om F.I.T programmet og Produkter ! 

Ha en fantastisk fin uke dere. 

-Mona ♥︎

Kommentarer

Populære innlegg