Klar for siste økt !

I helgen har vi vært på hytta til mamma og pappa. Det var utrolig godt eller rettere sagt fantastisk.
Vi hadde en lang og fin heie tur på Knaben heia på Lørdag, kansje litt i lengste laget men det var en seier i seg selv uansett.
Sette seg nye mål litt etter litt er viktig !

Før helgen startet vi på malingen av trappen. Vi valgte å ta dette som teamwork ettersom det er noe kneg mildt sagt. Jeg går over med rulla og Jostein tar plassene hvor rullen ikke kommer til med malerkosten.
Når man jobber sammen om noe som i utgangspunktet er utrolig kjedelig så går det mye fortere og bedre. Man motiverer hverandre.
Trappen ble først påført et kvistlakk på alle kvister, deretter ble alt  treverk dekket med et strøk kvist og sperre grunn og så males den ! Vi har malt den et strøk med hvit farge og skal ta det siste strøket i dag. Det skal bli godt å bli ferdig med den.
Etter malingen er det behandling av trappetrinnene som gjenstår.

Det er godt for alt som blir gjort og at det går litt etter litt fremover 😊

Vi har valgt å kjøre et nostalgisk preg på trappen ettersom dette er et gammelt hus. Kombinasjon av nytt og gammelt innenfor en viss "ramme" er viktig synes jeg.
Når man bevarer en gammel detalj i nesten vært rom så synes jeg ikke at trappen kunne være nymoderne, den er tross alt et blikk fang i huset.
Godt at vi alle har forskjellig smak og man kan velge helt selv hvordan man vil ha det. Det viktigste er å sette sitt eget preg på det når man pusser opp slik at hjemmet blir personlig og at man vil trives.


Så er det 1 strøk maling :Vel snart på tide å brette opp armene igjen å male igjen men først søppel tømming på søppeldynga 😄

Forresten du ! Lese du innlegget mitt i fra Mat markedet i gågaten ? Vist ikke så kan du bare trykke på linken her ! Jeg må ærlig si at jeg kjøpte med meg noen makroner på Fredag til hytte turen vår men de skuffet veldig smaks messig. Jeg hadde forestilt meg ekstra franske fristelser men den gang ei. De var tørre og rett og slett ikke verdt pengene. Men jeg støttet i det minste opp selgerene da 😊 Tror jeg må prøve meg på å bake makroner selv en dag 😋


 God Mandag og ny uke 😁 Takk for titten på bloggen !
- Mona ♥︎

Kommentarer

Populære innlegg