Ta med lommeboka og kom deg til byen 7-10 Juni i Flekkefjord 😍

Det er duket for mat festival i Flekkefjord sentrum 7-10 Juni i gågaten.
Jeg tok turen ut på dag 1 av International Food Market som denne helgen er på plass i Flekkefjord sentrum. Jeg har tatt en haug med bilder og jeg har prøvesmakt mange fristelser.
Her er det noe for alle...store som små ! Det eneste du trenger er en god lommebok og lysten til å bruke penger.
Det mangler ikke på utvalget i disse bodene som har tatt stand i Flekkefjords gågate, her er det mye å smake på. Det er et mekka for mat glade personer som liker gode oster, gode oljer, oliven, pølser, kaker, konfekt, nøtter, tørket frukt osv.

Ta deg god tid å lytt til personale. De har god erfaring om produktene og utrolig hyggelige. De snakker stort sett Engelsk da men da får man jo "trimmet" ferdighetene sitt språk messig.
Det gjorde ihvertfall jeg...jeg følte meg som den erfarne Engelsk talende personen der jeg fortalte at jeg tok bilder til bloggen min 😁 Jeg er ikke redd for å si litt feil og da kommer man langt 😂

Jeg hadde med meg min søster og nivø på turen, de var et stykke foran meg. Da jeg nådde boden med nøtter og frukt så tok det sin tid....!
Da min lille tante gutt lurte på hvor jeg ble av ( han synes nok jeg var litt for treig ) sa han til sin mamma at " tante står fortsatt der og spiser "  😂😂😂 og det gjorde jeg...jeg tygget og tygget på nøtter, frukt og bær. De rause mennene i bodene kunne liksom ikke få gi meg nok smaks prøver....!
Og hele tiden påpekte de at det var sunne bær og frukter som gjorde godt for blodet 😁 De hadde kjempegode tranebær som var tørket og tranebær kjenner jeg jo til er veldig bra, jeg selger jo selv en tranebær aloe vera juice 😉
Her i disse bodene er det mye å velge i...

Boden med makroner var et skue og jeg kjente ganske hvordan jeg hadde tunga mer på utsiden enn på innsiden...nesten som en hund som siklet etter beinet sitt 😂 Jeg spiser med øynene, uten tvil !
Makronene har en holdbarhet på 3 mnd og det er ganske imponerende spør du meg ! Jeg smakte ikke på noen men jeg skal definitivt ut og kjøpe noen i morgen og det er ingen fare for at de blir over 3 måneder gamle  her i hus 🤣

På dette mat markedet finner du gode produkter i fra Frankrike, Italia, England, Spania, Polen, Tyskland og Holland. Det er Ost, skinke, pølse, Syltetøy, Oliven, tørket frukt, nøtter, baklava, macrons, nougat og sjokolade !
Blant varm mat finner du : Crèpes, belgiske vafler, spansk paella, gresk souvlaki, tartiflette fra Alpene og den tyske swing grillen .

Du kan lese mer om markedet på Facebook ---->>>  International Food Market !

Vel da er det bare å si : Kom deg opp av sofaen og ut i gågaten en gang i mellom 7-11 Juni kl 10-19 for dette bør du få med deg !

Bon Apetitè 😋


Lot du deg friste ?

Takk for at du besøkte bloggen.

- Mona ♥︎

Kommentarer

Populære innlegg