Turist i egen by ?

Nok en gang har jeg vært turist i egen by. Forrige gang jeg hadde meg en runde var når jeg skrev dette innlegget i fjor.
Å være "turist i egen by" innebærer for meg å ta seg tid til å rusle rundt og se på husene, husenes karakter, hagene, blomstene, dørene og ja det meste egentlig.
Flekkefjord er en flott by og bo i, det er trygt og ferdes og det er rolig. Slike ting settes stor pris på i dagens tider. Det skjer mye galt rundt i verden.

Det er ikke noe jeg savner i Flekkefjord, vi har det meste vi trenger for å ha det bra. Skal jeg sette det litt på spissen og tenke litt utover det nødvendige så måtte det være mer varierte kjede butikker 😊 Ikke for at vi har bruk for flere butikken men for at det trekker enda flere personer til å bruke byen.

Turister setter pris på hyggelig, smilende og hjelpsom betjening og der har kansje noen noe å lære i Flekkefjord. Jeg har hørt enkelte historier uten å gå inn på det. Jeg tror nok som en "personale" at det er viktig å behandle andre slik du vil bli behandlet selv, da kommer man langt og kunder får et godt inntrykk.
Min mann og meg ferier mye i Sverige på sommeren og der er det fantastisk. Der er servicen på et utrolig høyt nivå og man blir rett og slett glade nesten overalt av de hyggelige og hjelpsomme svenskene.

*

Vi har fått en meget populær bobil plass for bobil turister I Flekkefjord, jeg har også sett camping vogner på plassen. Dette synes jeg er noe av det beste som har skjedd i Flekkefjord på lenge. Vi får mye turister til byen og de ser ut til å kose seg, de har jo den "havne basseng utsikten " 😍 Tenker de koser seg der.
16 Juni 2016 skrev jeg dette innlegget : Der ingen skulle tro at nokon faktisk ville bo om bobil plassen vår i Flekkefjord. I innlegget skrev jeg om at kommunen burde få opp et sanitets anlegg og selv om ting av og til tar litt tid å er det nå dusj anlegg og det er kjempe bra. Skiter en måke en turist i "huet"  nå så kan de iallefall få dusjet skikkelig 😂😂😂

Ellers her i Flekkefjord så er det veldig populært med Fredags kveldene på Fiskebrygga. Da er det sang, dans, latter og morro utover kvelden for alle som måtte ønske å ta turen.
Man kan gå fra bobilcampen eller overnatte på et av Hotellene i sentrum, ta seg noe godt i glasset, danse og kose seg  og spasere tilbake når man ønsker det.

Vi har eget Museum i Hollenderbyen. I Hollenderbyen kan du vandre i trange gater blant gamle, tettbygde trehus. Du kan lese flere steder om byens historie og du kan besøke museumet og se alle flotte gamle gjenstander som er bevart der. Museumet og Kramboden åpner 20 Juni 2017. I kramboden kan du handle kule hatter, drops, ting til kjøkkenet, spise is og drikke kaffe og nytt for året er Flekkefjord Honning 😋 Jeg er spent på honningen. Jeg har vokst med honning bedrift i kjelleren hos mamma og pappa og ingen laget/lager så god honning som pappa gjorde  🐝🐝🐝

Dette var litt info om byen jeg bor i og som jeg er veldig glad i #iloveflekkefjord !

Deler litt bilder med dere fra min rusletur som turist i egen by...jeg elsker å ta bilder og fanger øyeblikkene på min måte og vi har alle forskjellige måter å både se og oppleve ting på, jeg anbefaler deg å rusle litt rundt i gatene en ettermiddag når det er pent vær. Det skal sies at ikke alle bygninger og hus er like godt bevart og noe trenger vedlikehold og maling men uansett så har alt sin sjarm ❤️

Velkommen til Flekkefjord 🏘 Bilder er tatt av Mona Tobiassen Ersdal ©️

 


Bildet under er hos naboen vår ( Nesgaten ). Fargen på denne døra er jo bare helt NYDELIG og lampen på veggen 😍 😍 Både huset og hagen hos denne naboen vår er bare helt helt fantstisk. Utrolig bra vedlikehold på hus og hage 👌🏼 Ta turen og se selv !

Grå dør og grå trapp, slettes ikke dumt ⬇️
Døra på bildet under må jo være en av de største i sentrum på et bolig hus vel og merke. Standsmessig ,men den kunne nok hatt et malings strøk 😉Det gule huset under er Kramboden ved Museumet.


Bildet under er det renovering på gang. Huset viser tydelig historie og byggemåte med laft.

Siste tilskudd i Street arten i Flekkefjord er denne fyren på bygningen til brannvakta. Jeg er ikke helt sikker på om jeg i det hele tatt liker "fyren på bildet" men utføringen er jo fantastisk 👌🏼
Det er masse streetart i byen. I fjor lagde jeg en lysbilde visning ang streetart. Har du lyst og se den så finner du den her !

Takk for besøket på bloggen. Du må gjerne dele innlegget 😊
Ha en kjempefin dag !

-Mona ♥︎Kommentarer

Populære innlegg