Huffameg..

Trodde jeg hadde mistet hele bloggen et øyeblikk. Sko bare prøve å legge inn en "teller på siden" og drev å tukla med malen, kunne ikke finne igjen noen ting helt til plutselig...TAKK OG PRIS!
Vist noen har en enklel oppskrift på hvordan det gjøres så kom med den Please. Jeg har fått kode og sånn men hadde ikke peiling på hvor i malen denm sko settes, tror nesten ikke jeg tør prøve på nytt
=((  Vel vel, råd mottas med takk. Klem, Mona


Kommentarer

 1. Tuuusen takk Mona :)))!!!!

  Må du ah en nyyydelig dag

  klem :o)

  SvarSlett
 2. du åssen får du sånn face book greie på bloggen din?? :)

  SvarSlett
 3. hei Mona.
  takk for koselig hilsen. Knappene Hilde snakker om er de tre snarveiene jeg har under headeren min... hvis du skal legge inn en teller legger du den inn som gadget etter at du har gått inn på tilpass. lim koden inn på det valget som heter HTML/java Script. Du skal ikke behøve å tukle med malen for å få inn teller...

  håper det var forståelig dette her...

  ønsker deg en fin dag

  klem Beate

  SvarSlett
 4. Hei igjen..Takk så mye for råd, må se om ikke jeg får til den oppskriften etterhvert. Ikke alltid like enkelt når man en "ny" på Blogging, så er det jo slik at en ser hva alle andre har og en vil jo gjerne ha noe av det samme =)) Din blogg var kjempekoselig å komme inn på..første inntrykk var sånn.."denne må jeg følge". All ros til deg! Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 5. Bra jobba!!! jeg har vært fersk og helt grønn jeg og... det er veldig gøy når man får til noe.

  klem Beate

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg