Turtelduer!Sitter her og tenker på at jeg gleder meg til Lørdag når jeg skal besøke Prinsesse Elin og hennes vakre hjem, tru det blir kjæmpekjækt =) Må opp til mamma og pappa i dag og pakke ned sofaen vi skal ha med, tror Elin vil få mange gode timer i den...! Det håper jeg ihvertfall. I kveld tenkte jeg å putle ned noen julegaver som jeg lager, Jostein ville også gjerne være med. Kjempekos at mannen min storkoser seg når han kan være med kona si og "putle" med disse tingene, er ikke mange mannfolk som gidder det. Nå har det seg jo slik at vi er to "turtelduer" som foreldrene mine kaller oss..hihi og vi trives med det og med hverandre. Nå er det snart på tide med noe middag, i dag blir det noe enkelt siden jeg ikke har fått handlet, det må vi også gjøre i kveld...hmm..lurer på om denne kvelden har nok timer =) Ha en fin Torsdag`s kveld. Klem Mona

Kommentarer

Populære innlegg