Lille Danmark

Utrolig hvor mye "smukke ting" de har i Danmark. I dag har min søster og jeg vært i Kvinesdal. Der var vi på en liten koselig butikk som heter Lille Danmark. Masse fint interiør som kommer fra Danskene. Jeg kom hjem med en kjempefin lin pute, en pakke nostalgiske servietter, God jul skilt, et lite skilt til badet, et vintage kort/bilde og ei lita rund sink kurv til feks..egg! Det beste av alt et stort smil rundt munnen når jeg hadde vært innom der...det er så mye fint. Blir ikke lenge til neste gang jeg skal innom, det blir en gang i Desember for da skal jeg til Hunsbedt bil og ha service på bilen...
Ha en fortreffelig Torsdag`s kveld. Klem MonaKommentarer

 1. selvfølgelig kan du å være med på give awayen :))))

  SvarSlett
 2. Hei snuppa mi.
  Lille Danmark er en super butikk. Skjønner godt at du svipper innom der. Jeg må nok også innom dit når jeg kommer hjemover. Da skulle vi tatt oss en tur til Mosters hus også. Det er også en herlig butikk.
  Har akkurat vært å kjøpt naturfarget lin og skal til med å sy flere julestrømper til Løå. he he
  Godt å ha noe å putle med om kveldene men først er det konferanse time for Tina:)

  God klem:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg