Kommode!

Så var nok en mandag over, hva kan en si annet en at dagene flyr og det går fort mot jul. Ser fram til juletiden, det er så koselig og mange gode "juledufter" både av kaker, granbar/juletre, nellik osv..osv..!

I helga var jeg jo på åpning av Landstil.no på Moi. Butikken hadde ytvidet og det var en fornøylse og gå og se på alt det lekre interiøret de selger der. Det er virkelig verdt et besøk for den som har mulighet til det! (bilder kommer etterhvert)

Lørdag var jeg på Antikk/brukt messe i start hallen i kr.sand. Det var ikke så mye å skryte av akkurat og prisene var skyhøye. Jeg gikk derfra med et par antikke bokser til 100; stk..

Søndag var en dovendag, var temmelig utslått etter helgens inntrykk...

I dag (mandag) har jeg vært litt kreativ og pusset opp en kommode som jeg hadde stående i kjelleren. Jeg hadde tidligere grunnet og malt den to strøk så deng puste litt, det  var klar til litt røff behandling. Jeg pusset og gnikket for og få den til å se slitt ut, deretter påførte jeg lasur olje type:Brent Umbra. Den stod og god gjorde seg i sånn 10-15 min og deretter tørket jeg da av igjen med en ren bomull`s fille...voilà: En gammel slitt kommode (etter min farfar), ble igrunnen fornøyd. Nå mangler bare..(ehh..10 stk) knotter og settes på...disse må jeg først få kjøpt. Det har seg slik at jeg synes det er veldig dyrt for disse knottene rundt forbi..spes siden jeg må ha så mange. Gode råd til rimelige knotter mottas med takk!!!
Jeg har tatt bilder så jeg skal få lagt de inn etterhvert. 
Nå må jeg puste ut litt..det tok meg tross alt ca 3 timer med kommoden, for en tolmodighet!
Ha en fin kveld!!!
KLemmer fra Mona

Kommentarer

  1. Hei på deg.
    Jeg vet om et sted jeg pleier å kjøpe knotter. I Spania. Mamma pleier å kjøpe med hjem til meg. De er identiske med dem man kjøper her i butikkene men på Zara home koster de ikke mer en ca en euro
    (8 kroner) Gi beskjed for mamma er der nede nå og kommer hjem om litt over en uke:)

    SvarSlett
  2. Hei...Hørtes jo greit ut. Er det en nettside som jeg kunne kikket på og funnet noen??? Hvolke typer det er???? Hadde jo vært helt topp vist hun kunne kjøpt med for meg...var jo billig da!!!! ;) Går det bra med deg? Stressa om dagen el?? Kjempeklem til deg Elin.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Takk for at du tok deg tid og la igjen en hilsen til meg =)

Populære innlegg